Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Femma med öppen planlösning och takfönster

Läget högst upp i huset och de charmiga takfönstren ger denna femma det lilla extra. Med en smart planlösning finns ytor för sociala stunder med hela familjen och egna sovrum för egentid.

Välkommen hem till ett Svanenmärkt och trivsamt boende med naturen utanför dörren. I grannskapet finns tillgång till gemensamma utrymmen, som växthus, odlingslådor och en grillplats, vilket gör hemmets yta ännu större än de 117 kvadraten. Inomhus har du välplanerade rum, klimatsmarta lösningar och en skön balkong i soligt läge.

Hall och arbetshörna

Din hall utgör hemmets mittpunkt och sträcker sig mellan sovrummen, badrummen och hemmets sociala del. Längs hallens ena vägg hittar du förvaring på båda sidor av dörren, och i hallens ände finns en smart arbetshörna. Här finns plats för ett skrivbord framför fönstret, eller kanske en härlig mysfåtölj för sköna lässtunder.

Badrum och gästtoalett

Det större badrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Här agerar ena sidan tvättstuga, där bänken ovanför tvättmaskinen och torktumlaren hjälper till att organisera tvätten. Andra delen är platsen för badrumsbestyren. Gästtoaletten ligger i hemmets andra del, nära de två större sovrummen, och gör morgnarna lite mindre kaotiska när det är kö till duschen.

Sovrum 1 och 2

Det första sovrummet ligger i hemmets ena hörn. Här har du ett stort fönster som ger skönt ljus och extra rymd åt rummet. I ena hörnet hittar du smidig förvaring i form av garderober och längs med långväggen finns en given plats för rummets viktigaste möbel.  Vägg i vägg hittar du hemmets andra sovrum på 16 kvadrat med ett charmigt takfönster. Även här har du bra förvaring i form av två garderober.

Sovrum 3 och 4

På tio kvadrat vardera gör sig sovrum tre och fyra lika bra som barnrum, gästrum eller kanske ett hobbyrum. Bakom dörren finns en varsin garderob och de härliga takfönstren ger både utsikt och ljus åt rummen. De ljust målade väggarna och ekparketten ger en fin bas åt rummets inredning.

Vardagsrum

Vardagsrummet blir hemmets hjärta. Läget högst upp i huset och de charmiga takfönstren ger rummet en härlig känsla. Här samlas hela familjen i soffan för filmkvällar, sällskapsspel, långfrukostar och pusslande. Den öppna planlösningen ger även möjlighet att pyssla med olika saker, samtidigt som alla kan umgås tillsammans.

Kök

Det L-formade köket ger dig en bra arbetsyta och förvaringsmöjligheter. De energisnåla vitvarorna möter Svanens höga krav och gör matlagningen trivsam och miljövänlig. Framför den avskiljande väggen mot vardagsrumsdelen står en kyl och frys i full höjd som enkelt rymmer veckans storhandling och matlådor.

Balkong

På den 8 kvadratmeter stora balkongen, högst upp i huset, har du fri utsikt över Ultunas gröna natur. Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet och köket, vilket gör det enkelt att flytta ut med kaffekoppen för att en stunds frisk luft. Ytan går att möblera utifrån hur du helst vill använda den. Kanske blir det en skön soffa för slappa stunder eller ett bord för långa middagar? Dessutom ryms flera gröna växter.

Bilder
Området
 • Växthus

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling,  loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen?  Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Skolor och förskolor

  I närområdet finns många förskolor och skolor på behagligt avstånd. Det finns ett tjugotal förskolor att välja bland och en ny förskola planeras att byggas alldeles i närheten av grannskapet. För de lite större barnen finns sex grundskolor och de närmaste gymnasieskolorna är Lundellska skolan i Ulleråker och Rosenlundsgymnasiet.

 • Kommunikationer

  Uppsala är en cykelvänlig stad som låter dig ta dig dit du vill – mot citypuls eller natur. Och i Nästet finns fina cykelvägar att trampa på. Tar du dig hellre fram kommunalt kommer den kommunala trafiken att utvecklas i takt med att mer byggs i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna. I dagsläget går buss 8 längs Dag Hammarskölds väg med täta turer. Och med bil är du snabbt ute på E4:an mot Stockholm eller Arlanda.

 • Natur och fritid

  Med stad och natur på behagligt avstånd kan stora som små hålla sig sysselsatta i Nästet. Här finns rum för både citypuls och lugna söndagspromenader längs med Fyrisån eller vandringsleden Gula stigen. Sunnerstabacken ligger även den nära med hinderbanor, skidbackar och lift. I Nästet kan du leva ett aktivt liv.

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis

Solstudie

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden i nordväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet II i Ultuna Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.