Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Klimatsmart etta med stor uteplats

Kvadratsmart boende i naturskönt område. Hitta hem till en välplanerad etta med öppna ytor, praktiska lösningar och modernt kök och badrum. Dessutom med fönster i två väderstreck och egen uteplats.

Din nya etta i Ultuna blir en skön plats att landa på efter en dag iväg. När du kommer hem ställer du smidigt in cykeln i cykelförrådet och knatar in till ditt. Här gör kombitvättmaskinen och det rymliga köket vardagsbestyren lite enklare. Med de Svanenmärkta vitvarorna kan du dessutom tillaga veckans matlådor på hållbart vis.

Hall

Här kliver du in i en rymlig hall som ljusas upp av fönstret rakt framifrån. Längs ena väggen har du praktisk förvaring. Häng av dig jackan på klädhängaren och stuva in vantar och mössa i någon av de två garderoberna. På andra sidan hittar du badrummet och rakt fram öppnar resten av hemmet ut sig.

Badrum

Det helkaklade rummet är lätt att städa med bra förvaring och praktiska lösningar. Vid handfatet har du förvaring i kommoden under och på väggen bredvid sitter ett smidigt placerat vägguttag som gör det enkel att ladda eltandborsten. Kombimaskinen gör att du kan tvätta när det passar dig och tvätten viker du sedan smidigt på bänkskivan ovanför.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen ger dig en rymlig yta med fönster i två väderstreck. Det ytsmarta köket är utrustat med energisnåla vitvaror som möter Svanens höga krav. I skåpen ryms enkelt både matvaror och kökstillbehör. Framför det stora fönstret finns dessutom gott om plats för ett matbord som vännerna kan samlas runt. I rummets andra del kan du möblera utmed tre väggar. Här får gärna dörren till uteplatsen stå på glänt och förse hemmet med sköna vindbrisar.

Uteplats

Den elva kvadrat stora uteplatsen ger dig en egen utomhusoas att njuta av under årets varmare månader. Här har du gott om plats för skön möblering och grönskande växter, och med några filtar nära till hands kan du förlänga kvällarna lite extra.

Bilder
Området
 • Växthus

  Drömmer du om hemodlade gurkor och solvarma tomater? I grannskapet kommer det att finnas ett stort växthus. Perfekt för söndagsodling,  loppis och bytesdagar. Eller varför inte barnkalas eller gemensam kräftskiva i föreningen?  Bara fantasin sätter gränser! I anslutning till växthuset kommer också en grill att finnas, samt en enklare verktygsbod.

 • Skolor och förskolor

  I närområdet finns många förskolor och skolor på behagligt avstånd. Det finns ett tjugotal förskolor att välja bland och en ny förskola planeras att byggas alldeles i närheten av grannskapet. För de lite större barnen finns sex grundskolor och de närmaste gymnasieskolorna är Lundellska skolan i Ulleråker och Rosenlundsgymnasiet.

 • Kommunikationer

  Uppsala är en cykelvänlig stad som låter dig ta dig dit du vill – mot citypuls eller natur. Och i Nästet finns fina cykelvägar att trampa på. Tar du dig hellre fram kommunalt kommer den kommunala trafiken att utvecklas i takt med att mer byggs i områdena kring Rosendal, Ulleråker och Ultuna. I dagsläget går buss 8 längs Dag Hammarskölds väg med täta turer. Och med bil är du snabbt ute på E4:an mot Stockholm eller Arlanda.

 • Natur och fritid

  Med stad och natur på behagligt avstånd kan stora som små hålla sig sysselsatta i Nästet. Här finns rum för både citypuls och lugna söndagspromenader längs med Fyrisån eller vandringsleden Gula stigen. Sunnerstabacken ligger även den nära med hinderbanor, skidbackar och lift. I Nästet kan du leva ett aktivt liv.

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden i nordväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst.

Solstudie hus 4

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.

Solstudie hus 3

Se hur solen faller över fasaden mot sydväst.
0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Nästet II i Ultuna Titta på några av rummen i de olika lägenhetsstorlekarna i 360 grader.