Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Nära till lugnet, inte långt till pulsen

En kort promenad tar dig till tunnelbanan i Sätra. Därifrån tar det 13 minuter till pulsen på Hornstull. De dagar du väljer bilen kommer du upp på E20/E4 på några minuter för en snabb färd in till stan.

Är du pigg på en utflykt i ditt närområde kan du välja att på bara några minuter ta dig till Sätraskogens naturreservat. För en lite längre tur finns gott om bussar att välja på – den närmaste faktiskt precis utanför porten. Lockar restaurangerna och shoppingen i Skärholmen centrum tar du dig lättast dit genom att cykla några minuter. Du bestämmer.

Hall

Stig in, du är hemma. Trött men ändå full av energi efter en långpromenad i skogen alldeles nära kliver du ur joggingskorna på det klinkrade golvet och hänger upp skaljackan. Skönt att din dubbelgarderob med skjutdörrar rymmer allt från ytterplagg till accessoarer och stövlar.

Kök

Skog och mark har gjort dig törstig och du går in i köket till vänster, gläntar på dörren till din energisnåla kyl och frys för att se om det finns något gott att dricka. Du slår dig ner vid matplatsen vid fönstret och funderar på vad du ska svänga ihop till middag. Nyförälskelsen i matlagning skyller du på den nya glaskeramikhällen och ugnen som ger så gott resultat.

Vardagsrum

Ditt vardagsrum bjuder in till att samla många. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och gör att ytorna känns luftiga och inbjudande. Duka upp till långbord, bjud in grannarna och njut av ratatouille med grönsaker som ni drivit upp tillsammans i det gemensamma växthuset.

Balkong

Den generösa balkongen har blivit ditt favoritställe – högst upp i huset och med fint sydvästläge är det lätt att du dröjer dig kvar och njuter av det fria. Här slår du dig gärna ner i din loungegrupp med en kopp kaffe och en tidning i eftermiddagssolen.

Sovrum

Hemmets lugnaste vrå är ditt sovrum. Här får du plats med en enkelsäng och arbetsplats eller en dubbelsäng och nattduksbord. Har du samlat på dig mycket kläder, sportutrustning och acessoarer får du smidigt undan dem i din dubbelgarderob med skjutdörrar. Lakan och badhanddukar stuvas undan i det platsbyggda linneskåpet.

Badrum

En snabb uppfräschning efter naturpromenaden sitter fint. I ditt badrum ryms allt du behöver på en yta som inte tar för mycket plats från resten av lägenheten: stilren duschhörna, klinkrat golv med komfortvärme och snålspolande toalett. Tvätt och torktumling tar din energisnåla kombimaskin hand om.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare