Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31302, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

Nära till lugnet, inte långt till pulsen

En kort promenad tar dig till tunnelbanan i Sätra. Därifrån tar det 13 minuter till pulsen på Hornstull. De dagar du väljer bilen kommer du upp på E20/E4 på några minuter för en snabb färd in till stan.

Är du pigg på en utflykt i ditt närområde kan du välja att på bara några minuter ta dig till Sätraskogens naturreservat. För en lite längre tur finns gott om bussar att välja på – den närmaste faktiskt precis utanför porten. Lockar restaurangerna och shoppingen i Skärholmen centrum tar du dig lättast dit genom att cykla några minuter. Du bestämmer.

Hall

Stig in, du är hemma. Trött men ändå full av energi efter en långpromenad i skogen alldeles nära kliver du ur joggingskorna på det klinkrade golvet och hänger upp skaljackan. Skönt att din dubbelgarderob med skjutdörrar rymmer allt från ytterplagg till accessoarer och stövlar.

Kök

Skog och mark har gjort dig törstig och du går in i köket till vänster, gläntar på dörren till din energisnåla kyl och frys för att se om det finns något gott att dricka. Du slår dig ner vid matplatsen vid fönstret och funderar på vad du ska svänga ihop till middag. Nyförälskelsen i matlagning skyller du på den nya glaskeramikhällen och ugnen som ger så gott resultat.

Vardagsrum

Ditt vardagsrum bjuder in till att samla många. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och gör att ytorna känns luftiga och inbjudande. Duka upp till långbord, bjud in grannarna och njut av ratatouille med grönsaker som ni drivit upp tillsammans i det gemensamma växthuset.

Balkong

Den generösa balkongen har blivit ditt favoritställe – högst upp i huset och med fint sydvästläge är det lätt att du dröjer dig kvar och njuter av det fria. Här slår du dig gärna ner i din loungegrupp med en kopp kaffe och en tidning i eftermiddagssolen.

Sovrum

Hemmets lugnaste vrå är ditt sovrum. Här får du plats med en enkelsäng och arbetsplats eller en dubbelsäng och nattduksbord. Har du samlat på dig mycket kläder, sportutrustning och acessoarer får du smidigt undan dem i din dubbelgarderob med skjutdörrar. Lakan och badhanddukar stuvas undan i det platsbyggda linneskåpet.

Badrum

En snabb uppfräschning efter naturpromenaden sitter fint. I ditt badrum ryms allt du behöver på en yta som inte tar för mycket plats från resten av lägenheten: stilren duschhörna, klinkrat golv med komfortvärme och snålspolande toalett. Tvätt och torktumling tar din energisnåla kombimaskin hand om.

Hemfakta

Bostad
31302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Månadsavgift
3 397 kr
Pris per m²
49 000 kr
Pris
2 450 000 kr
Inflytt från
November 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY