Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

31201, 3 Rum, 76 m²

1 planerad visning

Makalös trea med eftermiddagssol

Din stilrena trea ligger mitt i naturen och har samtidigt Stockholms city på behändigt avstånd. I Aronia kan du ge utlopp för såväl frilufts- som inredningsintresse.

Två trappor upp i Sätra väntar ditt nya hem där förvaring och miljötänk är viktiga ingredienser. På kvarterets lummiga gård finns ett gemensamt växthus där du kan odla tillsammans med grannarna. Vill du stanna på hemmaplan är det bara att andas ut och ladda med D-vitamin på din mysiga balkong där eftermiddagssolen gassar.

Hall

Kliv in och sänk axlarna efter en lång dag. Ställ av skorna på klinkerplattorna invid ytterdörren och häng av skor och väska i garderoben till vänster. Blicka ut över ditt nya hem, med vita väggar och genomgående ekparkett.

Badrum

Nu är tvättstugetider ett minne blott – i ditt nya badrum finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva ovanpå. Längst in i rummet hittar du en stilren dusch med glasvägg, som passar väl ihop med de helkaklade vita väggarna och det eleganta klinkergolvet.

Kök och vardagsrum

Stora bänkytor, välintegrerade vitvaror och lättskötta material är en självklarhet i ditt nya kök. I den rymliga och ljusa vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffgrupp och fredagsmys.

Balkong

På din alldeles egna uteservering smakar morgonkaffet extra bra. Ur odlingslådan växer tomater och väldoftande kryddor.

Sovrum 1

Sovrum ett ger plats för behaglig möblering med säng och byrå. Dörren i ena hörnet leder dig in till din alldeles egna walk-in-closet, där du varsamt sorterar kläder och skor.

Sovrum 2

När vännerna kommer på besök är det alltid bra med en extra sovplats i sovrum 2. Är det dags att jobba hemifrån ryms även liten en arbetsplats vid de två fönstren som vetter ner mot gården.

Hemfakta

Bostad
31201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 5
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Månadsavgift
4 505 kr
Pris per m²
40 724 kr
Pris
3 095 000 kr
Inflytt från
November 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY