Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Makalös trea med eftermiddagssol

Din stilrena trea ligger mitt i naturen och har samtidigt Stockholms city på behändigt avstånd. I Aronia kan du ge utlopp för såväl frilufts- som inredningsintresse.

Två trappor upp i Sätra väntar ditt nya hem där förvaring och miljötänk är viktiga ingredienser. På kvarterets lummiga gård finns ett gemensamt växthus där du kan odla tillsammans med grannarna. Vill du stanna på hemmaplan är det bara att andas ut och ladda med D-vitamin på din mysiga balkong där eftermiddagssolen gassar.

Hall

Kliv in och sänk axlarna efter en lång dag. Ställ av skorna på klinkerplattorna invid ytterdörren och häng av skor och väska i garderoben till vänster. Blicka ut över ditt nya hem, med vita väggar och genomgående ekparkett.

Badrum

Nu är tvättstugetider ett minne blott – i ditt nya badrum finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva ovanpå. Längst in i rummet hittar du en stilren dusch med glasvägg, som passar väl ihop med de helkaklade vita väggarna och det eleganta klinkergolvet.

Kök och vardagsrum

Stora bänkytor, energieffektiva vitvaror och lättskötta material är en självklarhet i ditt nya kök. I den rymliga och ljusa vardagsrumsdelen finns gott om plats för soffgrupp och fredagsmys.

Balkong

På din alldeles egna uteservering smakar morgonkaffet extra bra. Ur odlingslådan växer tomater och väldoftande kryddor.

Sovrum 1

Sovrum ett ger plats för behaglig möblering med säng och byrå. Dörren i ena hörnet leder dig in till din alldeles egna walk-in-closet, där du varsamt sorterar kläder och skor.

Sovrum 2

När vännerna kommer på besök är det alltid bra med en extra sovplats i sovrum 2. Är det dags att jobba hemifrån ryms även liten en arbetsplats vid de två fönstren som vetter ner mot gården.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.