Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Grönskande grannskap gör gott

Vinka till grannen på er grönskande gård nedanför. Din balkong breder ut sig på elva kvadratmeter och har gott om plats för odling om inte det gemensamma växthuset stillar dina gröna fingrars iver.

Ljus färgsättning, energisnåla vitvaror i köket och genomgående mattlackad ekparkett. En balkong som löper längs hela vardagsrummets långsida. Du förstår snabbt hur lätt det kommer bli att trivas i ditt nya boende.

Hall

Välkommen hem. Stäng den solida säkerhetsdörren bakom dig, kliv in i den yteffektiva hallen, häng av dig i den platsbyggda dubbelgarderoben med skjutdörrar. Det klinkrade golvet räddar situationen med leriga stövlar från skogspromenaden du precis har varit ute på. Spåren från friluftsstunden tar du lätt ta hand om – städskåpet finns alldeles runt hörnet till vänster in mot köket.

Kök

Från hallen fortsätter du upptäcktsfärden i din nya lägenhet. Ta till vänster. Där löper kökets rejäla arbetsbänk i sober antracit. Stänkskyddet knyter ihop väggarnas ljusa färgsättning och de stilrena köksluckorna. Vitvarorna är av hög kvalitet och energisnåla: en kombinerad kyl och frys och glaskeramikhäll med ugn ser till att matlagningen blir något att se fram emot.

Rum

I din ytsmarta etta samsas kök och vardagsrumsdel rättvist om det gemensamma utrymmet med luftigt resultat. Sammanhållen ekparkett och ljus färgsättning ser också till att skapa rymd. Här har du plats att bjuda in många, både till bords och till soffhäng. Ett linneskåp och en platsbyggd garderob får undan allt från dina träningskläder och tröjor till favoritjeans och lakan.

Badrum

Här har ingen varit före dig – njut varje minut och förena fräsch nytta med nöje: antingen stökar du snabbt och lätt undan tvätten med hjälp av kombimaskinen eller så laddar du batterierna och tar en avkopplande dusch. Efteråt nappar du åt dig ett badlakan från handdukstorken och låter fötterna känna lyxen av golvets komfortvärme.

Balkong

Längs med vardagsrummet och köket löper den generösa balkongen, din egen oas som tänjer på gränsen mellan inne och ute. Här finns fint med utrymme för en loungemöbel eller matplats. Slå dig ner och njut av sommarkvällen eller lägg en härlig stund på att ta hand om dina egna odlingar.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare