Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Bokad

21104, 1 Rum, 34 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Ett grönskande grannskap

Det är inte många som stolt kan säga att de har ett naturreservat runt hörnet och samtidigt 13 minuter med tunnelbanan in till Hornstulls puls. Men det kan du. Välkommen till Aronia.

Efter en kort promenad till Sätras tunnelbanestation kommer du in till stan snabbt när den lockar. Om du föredrar att vara ute i naturen tar det bara några minuter att nå Sätraskogens naturreservat och populära Sätrabadet.

Hall

Att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott tidigare är en härlig, speciell känsla: här har ingen varit förut och lämnat sina spår. Det är bara du som nu har fått lyckan att sätta ditt avtryck och göra detta till ditt. Kliv in i den ytsmarta hallen och känn dig som hemma. Här möts du av stor garderob med skjutdörrar som tar hand om jackor, kappor och väskor. Skorna ställer du på det klinkrade entrégolvet.

Kök

Ditt nya kök hänger snyggt ihop med resten av sällskapsytan i hemmet: här kan du samla många till mysig middag eller sprakande fest. Dina vitvaror är energisnåla och miljöklassade.

Balkong

Om årstiden tillåter fortsätter ni kvällen ute på den stora balkongen med plats för utemöbler som loungesoffa och fåtöljer. Kika ner på den grönskande gården – kanske ni ser skymten av den gemensamma utegrillen bredvid växthuset och bestämmer er för att samlas där nästa gång.

Vardagsrum med sovalkov

Den öppna planlösningen och den genomgående ekparketten gör att köket integreras med vardagsrummet – hemmets hjärta. Tack vare dubbelfönster, två stora fönsterpartier och den glasade balkongdörren får du ett fint ljusinsläpp som ger ett luftigt intryck. Sovalkoven gör att du kan skapa dig en egen rofylld vrå.

Badrum

Det ska vara enkelt att både hålla sig själv, sitt hem och sina kläder rena. Ditt nya badrum fixar allt detta galant. Lösningen består av en mycket välplanerad yta där kommod och badrumsskåp finns på plats tillsammans med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I taket lyser infällda spotlights och under fötterna får du komfortvärme från det klinkrade golvet.

Hemfakta

Bostad
21104
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 5
Antal rum
1
Storlek
34 m²
Inflytt från
Augusti 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY