Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Ett grönskande grannskap

Det är inte många som stolt kan säga att de har ett naturreservat runt hörnet och samtidigt 13 minuter med tunnelbanan in till Hornstulls puls. Men det kan du. Välkommen till Aronia.

Efter en kort promenad till Sätras tunnelbanestation kommer du in till stan snabbt när den lockar. Om du föredrar att vara ute i naturen tar det bara några minuter att nå Sätraskogens naturreservat och populära Sätrabadet.

Hall

Att flytta in i ett helt nytt hem där ingen bott tidigare är en härlig, speciell känsla: här har ingen varit förut och lämnat sina spår. Det är bara du som nu har fått lyckan att sätta ditt avtryck och göra detta till ditt. Kliv in i den ytsmarta hallen och känn dig som hemma. Här möts du av stor garderob med skjutdörrar som tar hand om jackor, kappor och väskor. Skorna ställer du på det klinkrade entrégolvet.

Kök

Ditt nya kök hänger snyggt ihop med resten av sällskapsytan i hemmet: här kan du samla många till mysig middag eller sprakande fest. Dina vitvaror är energisnåla och miljöklassade.

Balkong

Om årstiden tillåter fortsätter ni kvällen ute på den stora balkongen med plats för utemöbler som loungesoffa och fåtöljer. Kika ner på den grönskande gården – kanske ni ser skymten av den gemensamma utegrillen bredvid växthuset och bestämmer er för att samlas där nästa gång.

Vardagsrum med sovalkov

Den öppna planlösningen och den genomgående ekparketten gör att köket integreras med vardagsrummet – hemmets hjärta. Tack vare dubbelfönster, två stora fönsterpartier och den glasade balkongdörren får du ett fint ljusinsläpp som ger ett luftigt intryck. Sovalkoven gör att du kan skapa dig en egen rofylld vrå.

Badrum

Det ska vara enkelt att både hålla sig själv, sitt hem och sina kläder rena. Ditt nya badrum fixar allt detta galant. Lösningen består av en mycket välplanerad yta där kommod och badrumsskåp finns på plats tillsammans med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I taket lyser infällda spotlights och under fötterna får du komfortvärme från det klinkrade golvet.

På gården finns ett växthus där du kan prova att odla

Här finns även en gemensam grill för dig att använda

Härliga promenader eller springturer i Sätraskogens naturreservat

Mälarnära med Sätra strandbad på gångavstång

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Området

 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare