Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong med himlen som granne

Kom in, kom hem. Stäng dörren bakom dig och känn lugnet landa i kroppen. I din egen trivsamma vrå har du en vidsträckt vy över världen. Stig ut på den stora balkongen och ta in kvarteret.

Välkommen hem till Aronia – ditt nya hem i ett aktivt och naturskönt grannskap. Börja dagen med ett skönt pass i det grönskande motionsspåret och avrunda kvällen med ett dopp i Mälaren. Längre ner på gatan finns Sätra IP med fotbollsplan, friidrottshall och ishockeyrink: att fylla din lediga tid med livlighet är lätt här.

Hall

En hall ska vara praktisk men inte ta för mycket yta från övriga lägenheten. Det är precis så det är hemma hos dig: direkt till vänster när du kommer in väntar en stor garderob med skjutdörrar på att få ta hand om jacka och väska. Är skorna grusiga får de snällt stanna på det klinkrade golvet. Städskåpet hittar du alldeles bredvid garderoben.

Badrum

Från hallen har du direktaccess till ditt fräscha badrum. Här finns allt på plats för en vardag som känns lite lyxig: infällda spotlights i taket, helklinkrat golv med komfortvärme och handdukstork. Smutsiga kläder tar du lätt hand om genom din kombinerade tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Om du gillar att samla nära och kära finns alla förutsättningar för bra häng – det ser den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum till. Duka upp till långbord och låt dina gäster flytta över till soffan allt eftersom kvällen fortsätter. Förutom att du bor högst upp i huset får rummet ett vackert ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och glasdörren ut mot balkongen.

Balkong

Ute på din grönskande gård finns många chanser att lära känna grannarna, bland annat genom odlingsbänken och ert gemensamma växthus. De stunder du hellre vill njuta i eget majestät finns din underbara gröna oas – balkongen på hela nio kvadratmeter har gott om plats för egna planteringar.

Sovrum

Från vardagsrummet når du ditt sovrum i lägenhetens lugnaste del. Här väntar en garderob med skjutdörrar som med råge tar hand om dina favorittröjor och älsklingsjeans. Lakan och handdukar har sitt eget utrymme i linneskåpet vid samma vägg. Från ditt sovrumsfönster ser du hur skymningen faller över det lugna grönområdet intill huset.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

 • Kommunikationer

  Som boende i Aronia har du nära till kommunikationer. Utanför porten stannar buss 135 som tar dig till Skärholmen Centrum på 6 minuter. Till Sätra Centrum promenerar du på 5 minuter och där finns både buss och tunnelbana. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm och city på drygt 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att komma ut på E4:an som snabbt tar dig in till Stockholm.

 • Service i området

  Från Aronia gör du vardagsinköpen på välsorterade Ica Nära som ligger ett par minuters promenad bort. Vill du utmana sinnena så beger du dig till SKHLM. Här finns allt du kan tänkas behöva, närmare bestämt 88 butiker och 30 restauranger och fik. I närområdet finns även Heron city som bland annat erbjuder bowling, bio och möjlighet att storhandla på Willys. Nämnvärt är även möbeljätten Ikea i Kungens Kurva.

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.