Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Balkong med himlen som granne

Kom in, kom hem. Stäng dörren bakom dig och känn lugnet landa i kroppen. I din egen trivsamma vrå har du en vidsträckt vy över världen. Stig ut på den stora balkongen och ta in kvarteret.

Välkommen hem till Aronia – ditt nya hem i ett aktivt och naturskönt grannskap. Börja dagen med ett skönt pass i det grönskande motionsspåret och avrunda kvällen med ett dopp i Mälaren. Längre ner på gatan finns Sätra IP med fotbollsplan, friidrottshall och ishockeyrink: att fylla din lediga tid med livlighet är lätt här.

Hall

En hall ska vara praktisk men inte ta för mycket yta från övriga lägenheten. Det är precis så det är hemma hos dig: direkt till vänster när du kommer in väntar en stor garderob med skjutdörrar på att få ta hand om jacka och väska. Är skorna grusiga får de snällt stanna på det klinkrade golvet. Städskåpet hittar du alldeles bredvid garderoben.

Badrum

Från hallen har du direktaccess till ditt fräscha badrum. Här finns allt på plats för en vardag som känns lite lyxig: infällda spotlights i taket, helklinkrat golv med komfortvärme och handdukstork. Smutsiga kläder tar du lätt hand om genom din kombinerade tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Om du gillar att samla nära och kära finns alla förutsättningar för bra häng – det ser den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum till. Duka upp till långbord och låt dina gäster flytta över till soffan allt eftersom kvällen fortsätter. Förutom att du bor högst upp i huset får rummet ett vackert ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och glasdörren ut mot balkongen.

Balkong

Ute på din grönskande gård finns många chanser att lära känna grannarna, bland annat genom odlingsbänken och ert gemensamma växthus. De stunder du hellre vill njuta i eget majestät finns din underbara gröna oas – balkongen på hela nio kvadratmeter har gott om plats för egna planteringar.

Sovrum

Från vardagsrummet når du ditt sovrum i lägenhetens lugnaste del. Här väntar en garderob med skjutdörrar som med råge tar hand om dina favorittröjor och älsklingsjeans. Lakan och handdukar har sitt eget utrymme i linneskåpet vid samma vägg. Från ditt sovrumsfönster ser du hur skymningen faller över det lugna grönområdet intill huset.

  • Gemensamt växthus på gården

  • Gemensam grill för grillkvällar med grannarna

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • Ett socialt grannskap

    Det inbjudande växthuset blir som ett socialt nav på gården. Här finns det möjlighet för de som vill att så växter och odla. Växthuset passar även perfekt att ha fest i, eller varför inte bara hänga här med vänner och grannar en skön sommarkväll. Utanför växthuset finns den gemensamma grillplatsen och intill kommer det finnas odlingsytor och växtbäddar där de boende ska kunna odla egna bär och så kryddväxter.

  • Skolor och förskolor

    För barnfamiljerna finns förskolan Femtioettan precis vid Aronia. Närmsta grundskolan, Sätraskolan, ligger på andra sidan Sätradalen. För den elev som vill utmana sina språkkunskaper finns Internationella engelska skolan en kort cykeltur bort. I angränsande Skärholmen finns även ett tiotal grundskolor att välja bland.