Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

11002, 2 Rum, 50 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Rymlig uteplats med kvällssol

Njut av middagen i kvällssol på din lummiga uteplats. I ditt nya hem bor du nära både natur och vatten, och kan odla egna grönsaker i grannskapets gemensamma växthus.

Här bor du mitt i natursköna områden samtidigt som du har tunnelbanan på promenadavstånd. Denna tvåa med öppen planlösning och uteplats har generösa ytor för familj och vänner att umgås på. I det rymliga köket kan du laga efterrätt med egenodlade bär från växthuset. Avsluta dagen med en skön promenad i Sätraskogen, eller varför inte ett dopp i Mälaren.

Entré och hall

I hallen kan du hänga av dig din jacka i en generös garderob som också rymmer ett städskåp. Klinkerplattorna vid dörren hindrar grus och smuts från att slita på ekparketten.

Badrum

Till höger från hallen når du ditt rymliga badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns också en kombinationsmaskin som fungerar för både tvätt och tork.

Kök och vardagsrum

I ditt nya hem förenas kök och vardagsrum till en enda stor yta som du kan inreda efter vad som passar dig och din livsstil. Med fönster åt två väderstreck får du ett generöst ljusinsläpp. I köket hittar du kombinerad kyl och frys, diskmaskin, glaskeramikhäll och arbetsbänk. I vardagsrumsdelen finns plats för både soffa och middagsmöblemang.

Uteplats

Hemmets uteplats är som gjord för grillkvällar med grannar och familj. På 19 kvadratmeter finns plats för såväl utemöbler som odlingskrukor. Här kan du njuta av kvällssol och en lugnande utsikt mot gröna skogspartier.

Sovrum

I ditt nya sovrum väntar lugn och ro. I garderobsväggen finns gott om förvaring för både kläder och linne. Här får du enkelt plats med en stor säng och nattduksbord.

Hemfakta

Bostad
11002
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 5
Antal rum
2
Storlek
50 m²
Månadsavgift
3 397 kr
Pris per m²
45 900 kr
Pris
2 295 000 kr
Inflytt från
Juni 2021
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Cykelparkering

Cykelverkstad

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

600 m

TILL TUNNELBANAN

1 st

RIDSKOLA

2 st

BADPLATSER

18 st

BIODUKAR I HERON CITY