Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Kista
Plats

Nyproduktion Kista

Beskrivning

Hitta din nyproduktion i Kista

Välkommen till Kista - en stadsdel där nya bostadsområden formas. En bostad i Kista är perfekt för dig som gillar närheten till staden men samtidigt vill bo i ett lite mindre område som ändå har storstadskänsla. Här skapar Bonava framtidens hem med hållbarhet och miljö i fokus. Hitta just din nyproduktion i Kista idag.

Nyproduktion i Kista

Trygghet och valfrihet är A och O

Bonava har många års erfarenhet av att skapa nya bostäder, vi har byggt hem sedan 1930-talet. Vi var tidigare en del av NCC men står sedan 2016 i egen regi. Med över 80 år som bostadsherre har vi lärt oss ett och annat om trygghet och att sätta dig först i allt. När du köper din nyproducerade bostad i Kista av oss får du dessutom alltid ett hem med moderna bekvämligheter och tidlös design. Dessutom får du möjlighet att själv välja mellan våra grundstilar, så att inredningen passar din stil.

Nyproduktion i Kista – Stockholms Silicon Valley

Kista är en framtidsregion som andas tillväxt och utveckling. Området kallas ibland för Stockholms Silicon Valley tack vare det stora antalet IT-företag som ligger här. I Kista finns det många stora företag, så som Ericsson, IBM och Samsung. Det gör Kista till ett livligt ställe på dagarna med mycket folk i rörelse, men lugnare på kvällar och helger. Det är ett levande område som har mycket att erbjuda. Forskare, studenter och drivna företagare sätter Kista på kartan som en spännande plats där utveckling alltid ligger i fokus. Här samsas nystartade och etablerade företag med affärer, skolor och utbildningscentrum.

Shopping och puls i Kista

I Kista hittar du en av Sveriges största gallerior, Kista Galleria. Kista galleria har blivit knutpunkten i Kista och har öppet ända till 21 varje dag, där hittar du många butiker och restauranger. Här finns ett stort shoppingutbud med allt du kan önska i form av modebutiker, serviceutbud och restauranger. Föredrar du att ta dig in till city så når du T-centralen på cirka 20 minuter med blåa linjen. Kista ligger nära både E18 och E20 så till Arlanda och närliggande städer tar du dig snabbt, perfekt för er som kanske pendlar till andra ställen än in till city.

Nyproduktion i Kista nära skolan

I Kista finns flertalet grundskolor, förskolor samt daghem för dig som funderar på att flytta hit med mindre barn. Men ett boende i Kista erbjuder inte bara shopping och närhet till skolor och liv och rörelse, utan här har du också nära till Järvaområdet, ett stort naturområde där du kan vandra eller besöka några av sjöarna i området. Det består av flera naturreservat, där de största är Järvafältetes naturreservat samt Hansta naturreservat. Här finns goda möjligheter att ta dig ut i naturen på en cykeltur, promenad eller löprunda. För den träningsintresserade finns även simhall och en rad olika gym.

Välj en nyproduktion i Kista om du vill vara där det händer! Hör av dig om du vill ha mer information eller lämna en intresseanmälan direkt här på sidan.