Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

2 Rum, 62 m², Lägenhet D1005

Beskrivning

Rymlig tvåa med ljusinsläpp från tvåväderstreck

En välplanerad tvåa med hörnbalkong, stora fönster, sociala ytor och klädkammare – här finns allt samlat på 62 kvadrat. Och på innergården hittar föreningens bastu som blir en förlängning av ditt hem.

När du kliver in till ditt nya hem slås du av ljusinsläppet från de stora fönsterna och den öppna planlösningen där det finns plats för umgänge. Med balkongen i anslutning till vardagsrummet blir det en given plats för såväl söndagsbrunch som fredagsdrink. Solen är en återkommande gäst som hänger kvar från tidig morgon till sen kväll under sommarmånaderna. Och när du vill se något annat än utsikten från din balkong väntar Linköping city och vackra promenadstråk några minuter bort.

Hall

Välkommen in till ditt nya hem. Det första du möts av innanför ytterdörren är ett stilrent klinkergolv och en rymlig garderob där både skor och jackor får plats utan problem. Du har även plats för en hatthylla, skoställ och ett praktiskt avlastningsbord.

Badrum

Från hallen tar du dig in till hemmets badrum med WC, dusch och tvättmöjligheter. Ovanpå tvättmaskinen har du en smidig arbetsbänk där tvättbestyren blir både enklare och härligare.

Vardagsrum och kök

Allrummet är hemmets stora mittpunkt där både vardagsrum och kök samsas på samma yta. På 33 rymliga kvadrat finns det utrymme för en stor soffgrupp och matbord där hela familjen får plats. Hemmets matlagningsälskare trivs som fisken i vattnet i det välutrustade köket – som dessutom är miljövänligt.

Balkong

Från hemmets mittpunkt finner du en solig hörnbalkong med sol från morgon till sen kväll. Om du drömmer du om att odla middagens grönsaker så är det här platsen där de frodas och mår bra. Njut av lugnet eller bjud över bästa vännen på en kopp te – här finns alla möjligheter att leva ett gott liv.

Sovrum och klädkammare

Ditt nya sovrum med morgonsol gör det enkelt att gå upp tidigt under vår- och sommardagarna. Här finns plats för en stor säng, sängbord och lugnande textiler. Om du tycker om struktur och mycket plats i garderoben har du kommit helt rätt. I den tre kvadratmeter rymliga klädkammaren med ingång från sovrummet, har du alla förutsättningar för att sortera kläder efter både färg, tillfälle och material.

Bilder
Området
  • Hållbara lösningar

    Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus från Bonava gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

  • Njut av det naturnära läget

    På gångavstånd från grannskapet ligger både den lugnande Tinnerbäcken och Tinnerö Eklandskap. Ett naturreservat berikat på historia, djurliv och grönska. Här finner du fornlämningar från järnåldern, barrskog och våtmarker att beskåda när du vill komma bort från stadspulsen en stund.

  • Kommunikationer

    Bekvämlighet är centralt för grannskapet Tinnerbäcks Brunn. Du tar dig enkelt till Linköpings city på en kvart till fots och tio minuter på cykel. Föredrar du att åka kommunalt går det regelbundet bussar från Tinnerbäcksgränd och Regementsgatan – ofta med tiominuterstrafik. Med den gemensamma bilpoolen i Södra Ekkällan har du även möjlighet att bestämma själv vart du vill åka på utflykt.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap