Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Örgryte
Plats

Nyproduktion Örgryte

Beskrivning

Hitta din nyproduktion i Örgryte

I Örgryte har du nära till både stadspulsen och naturlivet. På tio minuter med cykel når du de centrala delarna av Göteborg men de vackra naturområdena ligger precis runt hörnet. Ett nyproducerat hem i Örgryte ger dig det bästa av två världar.

Granne med Liseberg och Universeum har du ett hem centralt beläget i Göteborg. Du tar dig snabbt in till centrum i Göteborg och alla dess restauranger, caféer och butiker. Du bor också nära Stora Delsjön och Delsjöbadet, perfekt under varma sommardagar.  Annars kanske man mest förknippar Örgryte med fotbollsklubben Örgryte idrottsällskap. Så gillar du fotboll har du hamnat rätt. De spelar på Gamla Ullevi där du även kan se flera andra fotbollslag, så som IFK Göteborg och Gais, spela regelbundet.

Örgryte har utöver ett bra läge i Göteborg, även ett bra läge i landet med E6:an i när anknytning. Du tar dig enkelt ut på den och vidare antingen söder ut mot Helsingborg och Malmö eller norrut mot Oslo. Du har också nära till Scandinavium och Svenska Mässan. Scandinavium är en inomhusarena där många konserter och event sker regelbundet, det är även hemma arenan för Frölunda HC. Så gillar man hockey har man också ett bra läge på sitt boende.

Nyproduktion Örgryte