Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostad Mölndal

Hitta just din nyproduktion i Mölndal

Mölndal är ett populärt område att leva och bo i. En bostad i Mölndal ger dig tillgång till naturen, en vacker slottsanläggning, golfbanor och mycket mer. Du bor dessutom bara tio minuter söder om Göteborg och har smidiga kommunikationer när du vill in till pulsen. Här hittar du alla vår nyproduktion i Mölndal.

Bostadsområden i Mölndal

Bonava i Mölndal

Upptäck våra områden i Mölndal

Vad Bonava erbjuder i Mölndal

Trygghet och stabilitet med din nya bostad i Mölndal

Bonava har skapat levande och inbjudande nyproducerade områden sedan 1930-talet. När vi tar fram våra nyproduktioner har vi miljö och långsiktig kvalitet i åtanke för att skapa hem som håller över tid. Vi vill skapa hem där generationer växer och minnen skapas mellan nära och kära. Vi finns på åtta olika marknader och försöker ständigt utvecklas och lära av varandra för att skapa bättre, tryggare och mer inbjudande hem. För alla. Vi vet också att det ibland kan vara svårt med ett nytt bostadsköp. Kanske har du ett annat boende som kostar pengar eller så händer det oväntade som sätter käppar i hjulet. Vi har flera försäkringar som skyddar dig innan, under och efter ditt bostadsköp. Här kan du läsa mer om trygghet och försäkringar.

Nyproduktion i Mölndal ger valfriheter för alla

När du flyttar in i din nyproduktion i Mölndal flyttar du in i ett hem där ingen tidigare bott före dig, och den känslan är unik. En av de stora fördelarna med att köpa nyproduktion är att du kan anpassa din inredning efter din personliga stil. Med hjälp av våra grundstilar och kompletterande tillval tar vi tillsammans fram en inredning som passar dig. Därefter kommer du att bli inbjuden till förhandsvisningar och inflyttningsmöten, så att du får följa med genom hela processen.

Vi på Bonava vill helt enkelt vara med dig när du köper ett nyproducerat hem, hela vägen. Just nu så har vi flera fina hem i Kvarnbyn i Mölndal, här kan du läsa mer om alla våra pågående bostadsprojekt under nyproduktion i Mölndal.


Tidigare nyproduktion i Stallbacken i Mölndal

Vi har tidigare skapat hem i Stallbacken. Nu står här nya lägenheter med öppen planlösning och balkong eller uteplats. De inflyttade njuter av en modern bostad vid grönska och bra kommunikationer. Alla lägenheter är ljusa och öppna med generösa balkonger och i markplan blir det rejält tilltagna uteplatser. Välutrustat kök med energieffektiva vitvaror. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

siteassets/geo-cities/seo-images/stallbacken_580x400.jpg

Visualisering av nu färdigbyggda Stallbacken.

siteassets/geo-cities/seo-images/stallbacken1_sovrum_580x400.jpg

Här bor de boende med grönskande utsikt från sovrummet.

Om Mölndal

Mölndal ligger strax söder om Göteborg och är en vacker tätort med närhet till natur och friluftsliv. Här skapar Bonava nyproduktioner och levande bostadsområden där du och din familj kan skapa ett tryggt hem för framtiden. I Mölndal har vi nyproducerade hem som passar dig som vill ha en blandning av naturen och lugnet men ändå med närheten till storstadspulsen. Det finns bra med kommunikationsmöjligheter i Mölndal och till Göteborg tar du dig enkelt med pendeln på bara tio minuter.

Bostäder nära naturen i Mölndal

Älskar du natur och friluftsliv passar en bostad i Mölndal alldeles utmärkt för dig. Vill du exempelvis vara ute och vandra så ligger Mölndal nära naturreservatet Safjället där du har fina promenadmöjligheter. På sommaren så finns det flera sjöar att bada i, antingen i den lite större sjön Rådasjön eller den lite mindre, Stensjön. Båda når du inom cirka tio minuter från Mölndals centrum. Längtar du mera efter havet når du det på dryga tio minuter. För den som har barn så finns det många skolor i området och flertal möjligheter för aktiviteter med exempelvis ett gäng fotbollslag. För de som gillar golf finns det ett flertal fina golfbanor i området. Gillar du trav har du Åbytravet centralt placerat i staden. En bostadsrätt i Mölndal är perfekt för dig som gillar en aktiv fritid, så väl som lugnet nära naturen.

Historia och kultur i Mölndal

Mölndal har en lång historia med vacker arkitektur och gamla ståtliga byggnader. Bland annat hittar du här Gunnebo Slott och trädgårdar från 1700-talet samt många äldre kyrkor. Närheten till Göteborg gör att Mölndal erbjuder ett perfekt boende för dig som vill ha tillgång till storstadens alla fördelar men samtidigt njuta av lugnet utanför staden. Mölndal är en trygg ort och här bor många barnfamiljer. Det är en perfekt plats för barn att växa upp på och här finns gott om parker, idrottsplatser och skogsområden.