Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bostad i Mölndal

Bo i ett nytt hem i Mölndal

Mölndal är ett eftertraktat område att leva och bo i. En lägenhet här ger dig tillgång till naturen, en vacker slottsanläggning, golfbanor och mycket mer. Mölndal ligger tio minuter söder om Göteborg och har bra kommunikationer.

I Mölndal har vi nyproducerade hem som passar dig som vill ha en blandning av naturen och lugnet men ändå med närheten till storstadspulsen. Det finns bra med kommunikationsmöjligheter i Mölndal och till Göteborg tar du dig enkelt med pendeln på bara tio minuter.

Vill du hellre vara ute i naturen så ligger Mölndal även nära naturreservatet Safjället där du har fina promenadmöjligheter. På sommaren så finns det flera sjöar att bada i, antingen i den lite större sjön Rådasjön eller den lite mindre, Stensjön. Båda når du inom cirka tio minuter från Mölndals centrum. Längtar du mera efter havet når du det på dryga tio minuter. För den som har barn så finns det många skolor i området och flertal möjligheter för aktiviteter med exempelvis ett gäng fotobollslag. För de som gillar golf finns det ett flertal fina golfbanor i området. Gillar du trav har du Åbytravet centralt placerat i staden. En bostadsrätt i Mölndal är perfekt för dig som gillar en aktiv fritid, så väl som lugnet nära naturen.

Bostad i Mölndal

Områden i Bostad i Mölndal

Alla områden i Bostad i Mölndal

Bostadstyper i Bostad i Mölndal