Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg - Mölndal
Plats

Nyproduktion Mölndal

Beskrivning

Hitta just ditt nya hem i Mölndal

Mölndal är ett populärt område att leva och bo i. Ett hem i Mölndal ger dig tillgång till naturen, en vacker slottsanläggning, golfbanor och mycket mer. Du bor dessutom bara tio minuter söder om Göteborg och har smidiga kommunikationer när du vill in till pulsen. Här hittar du alla vår nyproduktion i Mölndal.

Nyproduktion i Mölndal

Trygghet och stabilitet med ett nytt hem

Bonava har skapat levande och inbjudande nyproducerade områden sedan 1930-talet. När vi tar fram vår nyproduktion i Mölndal har vi miljö och långsiktig kvalitet i åtanke för att skapa hem som håller över tid. Vi vill skapa hem där generationer växer och minnen skapas mellan nära och kära. Vi finns på åtta olika marknader och försöker ständigt utvecklas och lära av varandra för att skapa bättre, tryggare och mer inbjudande hem. För alla. Vi vet också att det ibland kan vara svårt med ett nytt bostadsköp. Kanske har du ett annat boende som kostar pengar eller så händer det oväntade som sätter käppar i hjulet. Vi har flera försäkringar som skyddar dig innan, under och efter ditt bostadsköp. Här kan du läsa mer om Ett tryggt köp.

Hitta hem i ett levande grannskap

Vår filosofi är att ett hem är mer än lägenheten eller huset du bor i, det är hela grannskapet. När du trivs både i och utanför själva hemmet, det är då du verkligen känner dig hemma. Därför lägger vi alltid krut på grannskapen och de gemensamma utrymmena som du delar med dina grannar. Ditt nya hem i Mölndal ska inte bara vara det som finns när du stänger dörren om dig. Terrasser, innergårdar, hobbyrum, relaxavdelningar och växthus – oavsett vad vi bygger för gemensamma ytor kan funktionen bli densamma. Det blir platser som förstorar hemmet och gör att du kan smita hemifrån men ändå känna dig hemma. Du kan umgås, koppla av, träna, odla, eller något helt annat.

Nyproduktion i Mölndal ger valfriheter

När du flyttar in i din nyproduktion i Mölndal flyttar du in i ett hem där ingen tidigare bott före dig, och den känslan är unik. En av de stora fördelarna med att köpa nyproduktion är att du kan anpassa din inredning efter din personliga stil. Med hjälp av våra grundstilar och kompletterande tillval tar vi tillsammans fram en inredning som passar dig. Om du vill läsa mer om vår inredning och hur det går till att välja är det bara att klicka i på vår inredningssida.

Efter inredningsvalen är du ett steg närmre ditt nya hem. Då kommer du att bli inbjuden till förhandsvisningar och inflyttningsmöten, så att du får följa med genom hela processen. På förhandsvisningen får du en chans att kika in i ditt nya hem innan det är dags att ta med flyttlådorna. Det är ett perfekt tillfälle för att känna in känslan, mäta ut exakt vilken storlek på soffa du vill ha nu när du kan se rummet i verkligheten, och kolla hur ditt val av kakel blev tillsammans med golvet. Vi på Bonava vill helt enkelt vara med dig när du köper ett nyproducerat hem, hela vägen.

Tidigare nyproduktion i Stallbacken i Mölndal

Vi har tidigare skapat hem i Kvarnbyn och Stallbacken i Mölndal. Nu står här nya lägenheter med öppen planlösning och balkong eller uteplats. De inflyttade njuter av en modern bostad vid grönska och bra kommunikationer. Alla lägenheter är ljusa och öppna med generösa balkonger och i markplan blir det rejält tilltagna uteplatser. Välutrustat kök med energieffektiva vitvaror är standard, precis som helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Bra läge med nyproduktion i Mölndal

Mölndal ligger strax söder om Göteborg och är en vacker tätort med närhet till natur och friluftsliv. Här skapar Bonava nyproduktioner och levande bostadsområden där du och din familj kan skapa ett tryggt hem för framtiden. Vår nyproduktion i Mölndal passar dig som vill ha en blandning av naturen och lugnet men ändå med närheten till storstadspulsen. Det finns bra med kommunikationsmöjligheter i Mölndal och till Göteborg tar du dig enkelt med pendeln på bara tio minuter. I Mölndal har du även ett bra shoppingsutbud på hemmaplan. Mölndal Galleria erbjuder 70 butiker, caféer och restauranger mitt i centrum. Med eett nytt hem i Mölndal kan du bo nytt och bekvämt med småstadskänsla och storstaden på nära håll.

Bo nära naturen

Älskar du natur och friluftsliv passar ett hem här alldeles utmärkt för dig. Vill du exempelvis vara ute och vandra så ligger Mölndal nära naturreservatet Safjället där du har fina promenadmöjligheter. På sommaren så finns det flera sjöar att bada i nära din nyproduktion i Mölndal, antingen i den lite större sjön Rådasjön eller den lite mindre, Stensjön. Båda når du inom cirka tio minuter från Mölndals centrum. Längtar du mera efter havet når du det på dryga tio minuter. För den som har barn så finns det många skolor i området och flertal möjligheter för aktiviteter med exempelvis ett gäng fotbollslag. För de som gillar golf finns det ett flertal fina golfbanor i området. Gillar du trav har du Åbytravet centralt placerat i staden. En bostad i Mölndal är perfekt för dig som gillar en aktiv fritid, så väl som lugnet nära naturen.

Historia och kultur i Mölndal

Mölndal har en lång historia med vacker arkitektur och gamla ståtliga byggnader. Bland annat hittar du här Gunnebo Slott och trädgårdar från 1700-talet samt många äldre kyrkor. Så med en nyproduktion i Mölndal kan du njuta av det bekväma med att bo i en helt ny lägenhet, samtidigt som du kan ta del av historisk miljö. Närheten till Göteborg gör att Mölndal erbjuder ett perfekt boende för dig som vill ha tillgång till storstadens alla fördelar men samtidigt njuta av lugnet utanför staden. Mölndal är en trygg ort och här bor många barnfamiljer. Det är en perfekt plats för barn att växa upp på och här finns gott om parker, idrottsplatser och skogsområden. Med en bostad i Mölndal behöver du inte välja mellan småstadsliv och storstadsliv.

Hitta din nya bostad i Mölndal

Just nu så har vi inga hem till salu i Mölndal. Vill du kika runt bland alla våra kvarter och grannskap i Göteborgsområdet kan den vår sida Nyproduktion Göteborg ge en bra överblick över vad vi har på gång i krokarna.