Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Göteborg
Plats

Nyproduktion Eriksberg

Beskrivning

Hitta din nyproduktion i Eriksberg

Letar du efter ditt drömboende vid älvstranden i Eriksberg? Bonava skapar nya hem och levande platser i det populära området utanför Göteborg. När du köper en bostad från Bonava kan du vara trygg med att vi arbetar för en så liten miljöpåverkan som möjligt genom hela processen. Här hittar du vår hållbara nyproduktion i Eriksberg skapad för framtiden.

Nyproduktion i Eriksberg

Trygga hem i snart 90 år

Bonava har skapat hem sedan 1930-talet och under den tiden har vi lärt oss mycket. För oss är det viktigt att ditt hem och ditt nya grannskap blir en plats där du kan skapa minnen och gemenskap med familj, vänner och bekanta. Hos oss kan du leva och trivas, länge. När du köper nyproduktion av oss får du dessutom möjlighet att vara med genom hela processen och själv påverka hur ditt hem blir. Du har också möjlighet att välja mellan våra olika inredningsstilar så att din lägenhet ska passa just dig.

Bo invid älvstranden i Eriksberg

I Eriksberg kan du bo invid vattnet i moderna nyproduktioner som vackert smälter in i omgivningen. Öppet planerade och byggda med hållbara material erbjuder våra nyproduktioner drömboenden för dig som vill bo i en stressfri miljö som ändå erbjuder möjligheten att snabbt ta sig in till Göteborgs centrum. Här kan du strosa längs kajen på Älvstranden och se solen sakta gå ner över älven, äta nyfångad fisk på någon av områdets alla restauranger eller ta en fika i vårsolen. Området Eriksberg är en naturskön pärla vid havet som fler och fler börjar upptäcka. Välj en nyproduktion i Eriksberg från Bonava och inled ditt nya liv vid älven.

För en aktiv livsstil

Längs med stranden finns det många olika aktiviteter att välja mellan för dig som är intresserad av en aktiv livsstil. Här samsas idrottsplatser, parker, restauranger och barer vilket gör att det alltid råder full aktivitet.

I Eriksberg finns boenden med magnifik utsikt över älven i ett område där innovation och teknik blandas med en mix av företag och skolor. I Eriksberg ligger den ikoniska röda bockkranen och här finns flera trevliga restauranger, närservice och grönområden. Eriksberg är ett historiskt industri- och varvsområde som idag har förvandlats till ett modernt bostadsområde där all service du kan behöva finns. Mest känd är Eriksberg för sin röda hamnkran, Eriksbergskranen, som är det som återstår av Eriksbergs varvstid som började redan 1850. Idag har bockkranen blivit ett tydligt landmärke för stadsdelen. Utöver kranen så är även Juvelkvarnen och Eriksbergshallen kvar från den tiden.

Det finns många restauranger, caféer och gym i området och ifall man vill ha ett ännu större utbud ligger centrala Göteborg inte långt borta. Med en femton minuters promenad tar du dig till Färjenäsparken, och med bil tar det bara tio minuter in till Göteborg. Härifrån kan du även ta Älvsnabben in till centrala Göteborg från Eriksbergs färjeläge, ifall du tröttnar på bussen, spårvagnen eller bilen.

Hittar du ett hem som passar just dig? Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om våra nyproduktioner, eller lämna en intresseanmälan direkt här på sidan.