Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter i Bark på Tomtebo gård

I Umeå bygger Bonava ett nytt kvarter med hyresrätter i området Tomtebo gård. Bark, som kommer att ägas av Lansa Fastigheter, består av 175 lägenheter fördelade på fyra hus med fyra våningar. Bostäderna har 1-3 rum och kök mellan 33 och 63 kvadrat. Här bor du granne med natur och friluftsliv.

Bark på Tomtebo gård är ett bekvämt och kvadratsmart boende för dig som älskar naturen, aktiviteter utomhus och för barn med spring i benen. Den gröna innergården gör det lika lätt att umgås med grannarna runt grillen, aktivera barnen i lekskogen eller ha lite egentid i solstolen. Bonava utvecklar Bark för Lansa Fastigheter som kommer att äga och förvalta grannskapet.

Hemfakta

Bostadstyp: Lägenhet
Upplåtelseform: Hyresrätt
Antal rum: 1-3
Storlek: 33-63 kvm
Antal bostäder: 175
Inflytt från: Juni 2023
Adress: Kålhagsvägen, Örtgränd och Gårdsgatan

Uthyrning

Är du intresserad av att hyra en lägenhet på Tomtebo Gård så klicka här för att komma till Lansas intresseanmälan via HomeQ. På sidan finns mer info om inflyttningsdatum och hur du kan anmäla ditt intresse.

 

 

Lägenheterna

Grannskapet Bark kommer att rymma 175 Svanenmärkta hyresrätter i storlekarna 1 rum och kök till 3 rum och kök. Lägenheterna är ljusa, välplanerade och de flesta har tillgång till balkong eller uteplats.

1 rum och kök, 33 kvm
2 rum och kök, 38-55 kvm
3 rum och kök, 58-63 kvm

Naturskönt för friluftsälskaren

Tänk dig att bo mitt i naturen och ändå inte ha längre än fem kilometer till city. Då har du hittat hem till Tomtebo gård.

Här utvecklas ett av Umeås nyaste bostadsområden, precis vid Nydalasjöns sydspets. Bebyggelsen kommer att bestå av flerbostadshus och marknära bostäder med varierade upplåtelseformer såsom bostadsrätter och hyresrätter. Karaktären blir stadsmässig men med en tydlig koppling till det naturnära läget.

Läs mer