Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter i Livslustaren

Högt beläget och med livsmedelsbutik i huset ligger kvarteret Livslustaren som består av 77 lägenheter fördelat på två huskroppar. Här finns hem mellan 36 och 77 kvadratmeter fördelade på ett till tre rum och kök. Lägenheterna har balkong och i många fall även en loftbalkong.

Här finns lägenheter på två rum och kök mellan 50 och 54 kvadrat. Lägenheterna är Svanenmärkta och har hög standard. Livslustaren ägs och förvaltas av bostadsbolaget Willhem som idag har över 23 000 hyresrättslägenheter på tillväxtorter runtom i Sverige.

Hemfakta

Bostadstyp: Lägenhet
Antal bostäder: 77
Antal rum: 1-3 rum och kök
Adress: Blåsebergsvägen 18 och 20 och Högatan 4

Egen balkong, matbutik i huset och garage under gården

Gillar du att lapa sol eller kila rätt ner till butiken för att småhandla när lusten faller på? Välkommen hem till Livslustaren, hyresrätter med alla förutsättningar för att vardagsnjuta. Ditt hem har en genomgående hög standard, bra ljusinsläpp och en inredning som möter Svanens högt ställda krav. Hela huset är Svanenmärkt, och det innebär att du får en låg energiförbrukning, sunda materialval och en hälsosam inomhusmiljö.

Du som flyttar hit får parkettgolv över hela lägenheten och helkaklat badrum med dusch som standard. Våtrum är förberett för tvättmaskin. Köken är omsorgsfullt planerade med halvöppen planlösning och gott om sällskapsytor. Varje lägenhet har en egen balkong, och många av lägenheterna har även en loftbalkong.

Till varje lägenhet hör ett rymligt förråd. Det finns också en tvättstuga, barnvagn samt cykelrum i huset. Innanför entrén finns postfack och utanför varje lägenhetsdörr finns en tidningshållare. I anslutning till husen finns miljörum för sortering på bekvämt avstånd. Har du bil parkerar du den bekvämt i garaget under gården. En extra hyra tillkommer för parkeringsplatsen.

Värmen ingår i hyran och tillförs via radiatorer. Utifrån miljöhänsyn kommer varmvatten att mätas utifrån individuell förbrukning per lägenhet och debiteras på hyresavin. Varje hem tecknar eget teleabonnemang. Lägenheterna är fiberanslutna till Telia.

Runtomkring ditt grannskap

De nya hyresrätterna på Elinegård ligger Nordväst, nära kalkbrottets kant. Gillar du att cykla finns fina cykelstråk till Malmö centrum. Här går flera stadsbussar och du har nära till Hyllie samt Öresundstågen. Från Hyllie station till Malmö central tar det bara några minuter. Lägg till tjugo minuter och du är i Köpenhamn. Utöver Hemköpsbutiken nedanför väntar ett bredare utbud i Emporias stora köpcentrum med 230 butiker och restauranger.

Föredrar du småstadsmiljö tar du dig till gemytliga Limhamns centrum. I Elinegård med omnejd finns flera förskolor på bekvämt promenadavstånd – till exempel Hyllie Park, Mossången, fläderängen och Brodda. Närmaste skola är Hyllie park grundskola som har klasser från förskoleålder upp till årskurs sex. Djupedalsskolan har musikprofil och klasser upp till femman. Sveaskolan är en kilometer bort och har klasser från sexan till nian. Allt på bekvämt avstånd. Inom området planeras också skola och förskola.

Elinegård – en idyll för dig som söker ett skönare stadsliv

Välkommen hem till naturen i staden. Här lever du ett skönt småstadsliv med storstadspulsen tätt inpå. Med Elinegård skapas en gemytlig småstad med närhet till Malmö och Köpenhamn samtidigt som du bor med mysiga gränder, öppna soliga torg och lummig grönska runtomkring. Det ovanligaste? Ett naturreservat i forma av det magiska kalkbrottet som granne. Du som flyttar hit får ett liv med stadsmässig karaktär och ett hållbart tänk som genomsyrar och framtidssäkrar ditt kommande grannskap. Välkommen hem till ett skönare stadsliv i Elinegård.

Läs mer