Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Hyresrätter i Elinegård kvarter C

Elinegård kvarter C på Limhamn

Mysiga gränder, öppna soliga torg och lummig grönska. Elinegård blir en sällsynt, gemytlig småstad med närhet till det pulserande stadslivet i Malmö och Köpenhamn.

Hemfakta

Bostadstyp: lägenhet
Upplåtelseform: hyresrätt
Antal rum: 1-3
Antal bostäder: 77
Inflyttning: våren 2019
Intresseanmälan: via Boplats Syd, start april-maj 2018

Här lever du ett skönt småstadsliv med storstadspulsen tätt inpå. Elinegård angränsar till Djupadal och Hyllie – strax söder om Malmö. Här växer ett spännande och varierat bostadsområde fram för dig som är aktiv och söker ett skönare stadsliv.

Gillar du att cykla finns fina cykelstråk till Malmö centrum.  Här går flera stadsbussar också och du har nära till Hyllie och Öresundstågen. Från Hyllie station till Malmö central tar bara några minuter och  härifrån är du är i Köpenhamn på tjugo minuter.

I huset finns en Hemköpsbutik. Ett bredare utbud väntar i Emporias stora köpcentrum med 230 butiker och restauranger. Föredrar du småstadsmiljö tar du dig till gemytliga Limhamns centrum.

I Elinegård med omnejd finns flera förskolor på bekvämt promenadavstånd – till exempel Hyllie Park, Mossången, fläderängen och Brodda. Närmaste skola är Hyllie park grundskola som har klasser från förskoleålder upp till årskurs sex. Djuedalsskolan har musikprofil och klasser upp till femman. Sveaskolan är en kilometer bort och har klasser från sexan till nian. Allt på bekvämt avstånd.

Intresseanmälan öppnar i april-maj

Lägenhetsfördelningen för Elinegård på Limhamn kommer att ske via Boplats Syd. Boplats Syd är en kommunal bostadsförmedling som ägs av Malmö stad men där utbudet består av både kommunala och privatägda hyreslägenheter i Skåne. För mer information om Boplats Syd samt registrering vänligen se boplatssyd.se. Genom att registrera dig hos de har du möjlighet att söka alla de lägenheter som finns utlagda på Boplats Syds hemsida. Din kötid räknas från den dag du betalt årsavgiften som är 300 kr. Intresseanmälan för Elinegård kvarter C öppnar under apri-maj.

Lediga hyreslägenheter och hyresrätter

Ibland efterfrågas ett flexibelt boende som inte kräver en kapitalinsats. I hyresrätten ingår en bekväm fastighetsförvaltning som hanterar allt från husskötsel till gräsklippning och snöskottning. Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. Läs mer

Uthyrningspolicy för hyresrätter

Vi har några regler som behöver uppfyllas innan du kan hyra en bostad av oss. Läs mer