Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hyresrätter i Södra Ekkällan

Elittruppen i Södra Ekkällan, Linköping

I den nya delen av Södra Ekkällan bygger nu Bonava ett nytt kvarter med hyresrätter. Elittruppen får fint läge söder om den nya kommunala pocketparken. Kvarteret består av totalt 164 lägenheter fördelat på två hus om 1-3 rum och kök mellan 25 och 69 kvadrat. De flesta lägenheterna har härlig balkong, uteplats eller yta på loftgång. Nu har uthyrningen av hus 1 påbörjats. Det är Kanslihuset som sköter uthyrningen av bostäderna i Elittruppen. Här nedan hittar du information om hyror och annat du behöver veta om lägenheterna. Uthyrningen av hus 2 startar senare.

Uthyrning av hus 1 pågår

Hemfakta

Bostadstyp: lägenhet
Upplåtelseform: hyresrätt
Antal rum: 1-3
Storlek: 25-69 kvm
Antal bostäder: 164
Inflyttning: start våren 2020
Intresseanmälan: anmäl intresse
Adress: Bataljonsgatan 8 och 10, Honnörsgatan 1 och 3

Är du intresserad av en lägenhet i Elittruppen? 

Klicka här för att göra en intresseanmälan

Naturskönt läge och hög standard

Här bor du med närhet till natur och lugn. Precis i anslutning till Elittruppen bygger kommunen en kommunal mindre park och några minuter bort finns promenadstråken vid Tinnerbäcken. Vill du besöka det större Eklandskapet Tinnerö så når du det på tio minuters promenad.

Elittruppen är Svanenmärkt, det innebär att husen har låg energiförbrukning, sunda materialval och hälsosam inomhusmiljö.

Lägenheterna håller hög standard med parkett i hela lägenheten och helkaklat badrum med dusch som standard. Alla våtrum är förberedda för egen tvättmaskin. Alla kök är effektivt planerade och förberedda för installation av egen diskmaskin.

Till varje lägenhet hör ett förråd som finns på vinden eller i källaren. På bottenplan finns även en tvättstuga samt ett barnvagnsrum. Postfacken hittar du innanför portentrén och utanför varje lägenhetsdörr finns tidningshållare. I anslutning till husen ligger ett miljöhus för sortering i behållare. Cykeln parkerar du bekvämt vid gården. Parkeringsplatser finns att hyra i garaget under gården och på närbelägen parkering finns bilpoolsbilar.

Värmen ingår i hyran och tillförs via radiatorer. Utifrån miljöhänsyn kommer varmvatten att mätas utifrån individuell förbrukningen per lägenhet och debiteras på hyresavin. Lägenheterna är fiberanslutna till Telia, där startpaket-TV ingår. Hyresgästen tecknar själv abonnemang för tv, telefoni och bredband.

Med närhet till det mesta

De nya hyresrätterna i Södra Ekkällan ligger med goda kommunikationer, både kollektivt eller med bil och cykel. Här bor du så gott som granne med Ekkälleskolan (åk F-6) och i området planeras för ytterligare skola och förskola. 

Elittruppen byggs kring en öppen grön gård med plats för lek. Här finns sandlåda och lekhus för de mindre barnen. I närheten finns även flera gym och en parkourpark. På cykelavstånd ligger det nya fina Smedstad Ridsportscenter. För att komma ner till stan tar du enklast cykeln eller promenerar två kilometer så är du mitt i centrum.

Södra Ekkällan är ett omtyckt bostadsområde med närhet till både natur, city och större arbetsplatser. I området finns en välsorterad Coop butik och en nyöppnad kvarterskrog.

Är du intresserad av en lägenhet i Elittruppen? 

Klicka här för att göra en intresseanmälan

Lediga hyreslägenheter och hyresrätter

Ibland efterfrågas ett flexibelt boende som inte kräver en kapitalinsats. I hyresrätten ingår en bekväm fastighetsförvaltning som hanterar allt från husskötsel till gräsklippning och snöskottning. Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. Läs mer

Uthyrningspolicy för hyresrätter

Vi har några regler som behöver uppfyllas innan du kan hyra en bostad av oss. Läs mer