Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hyresrätter i Södra Ekkällan

Elittruppen i Södra Ekkällan, Linköping

I den nya delen av Södra Ekkällan bygger nu Bonava ett nytt kvarter med hyresrätter. Elittruppen får fint läge söder om den nya kommunala pocketparken. Kvarteret består av totalt 164 lägenheter fördelat på två hus om 1-3 rum och kök mellan 25 och 69 kvadrat. De flesta lägenheterna har härlig balkong, uteplats eller yta på loftgång. Nu har uthyrningen av bostäderna påbörjats. Det är Riksbyggen som sköter förmedlingen av lägenheterna i Elittruppen.

Uthyrning pågår. För visning, vänligen kontakta Riksbyggen enligt nedan.

Hemfakta

Bostadstyp: lägenhet
Upplåtelseform: hyresrätt
Antal rum: 1-3
Storlek: 25-69 kvm
Antal bostäder: 164
Inflyttning: start våren 2020
Adress: Bataljonsgatan 8 och 10, Honnörsgatan 1 och 3

Intresseanmälan

Det är Riksbyggen som sköter förmedlingen av lägenheterna i Elittruppen. Mejla linkoping@riksbyggen.se om du är intresserad av en lägenhet.

Om du vill ha personlig hjälp - kontakta någon av nedanstående handläggare:

Kristina Wedén 013-249347
Sanna Karlsson-Lundström 013-246231
Mikaela Hesselgren 013-169365
Emilie Almgren Hållkvist 013-169389

Naturskönt läge och hög standard

Här bor du med närhet till natur och lugn. Precis i anslutning till Elittruppen bygger kommunen en kommunal mindre park och några minuter bort finns promenadstråken vid Tinnerbäcken. Vill du besöka det större Eklandskapet Tinnerö så når du det på tio minuters promenad.

Elittruppen är Svanenmärkt, det innebär att husen har låg energiförbrukning, sunda materialval och hälsosam inomhusmiljö.

Lägenheterna håller hög standard med parkett i hela lägenheten och helkaklat badrum med dusch som standard. Alla våtrum är förberedda för egen tvättmaskin. Alla kök är effektivt planerade och förberedda för installation av egen diskmaskin.

Till varje lägenhet hör ett förråd som finns på vinden eller i källaren. På bottenplan finns även en tvättstuga samt ett barnvagnsrum. Postfacken hittar du innanför portentrén och utanför varje lägenhetsdörr finns tidningshållare. I anslutning till husen ligger ett miljöhus för sortering i behållare. Cykeln parkerar du bekvämt vid gården. Parkeringsplatser finns att hyra i garaget under gården och på närbelägen parkering finns bilpoolsbilar.

Värmen ingår i hyran och tillförs via radiatorer. Utifrån miljöhänsyn kommer varmvatten att mätas utifrån individuell förbrukningen per lägenhet och debiteras på hyresavin. Lägenheterna är fiberanslutna till Telia, där startpaket-TV ingår. Hyresgästen tecknar själv abonnemang för tv, telefoni och bredband.

Med närhet till det mesta

De nya hyresrätterna i Södra Ekkällan ligger med goda kommunikationer, både kollektivt eller med bil och cykel. Här bor du så gott som granne med Ekkälleskolan (åk F-6) och i området planeras för ytterligare skola och förskola. 

Elittruppen byggs kring en öppen grön gård med plats för lek. Här finns sandlåda och lekhus för de mindre barnen. I närheten finns även flera gym och en parkourpark. På cykelavstånd ligger det nya fina Smedstad Ridsportscenter. För att komma ner till stan tar du enklast cykeln eller promenerar två kilometer så är du mitt i centrum.

Södra Ekkällan är ett omtyckt bostadsområde med närhet till både natur, city och större arbetsplatser. I området finns en välsorterad Coop butik och en nyöppnad kvarterskrog.

Lediga hyresrätter

Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. Här hittar du våra lediga hyresrätter just nu. Läs mer

Uthyrningspolicy för hyresrätter

Vi har några regler som behöver uppfyllas innan du kan hyra en bostad av oss. Läs mer