Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter i Elitroddaren

Elitroddaren ligger i sköna omgivningar i Södra Ekkällan i Linköping. Här har Bonava byggt 131 nyproducerade hyresrätter.

I Elitroddaren bor du med hög standard med parkett i hela lägenheten och helkaklat badrum med dusch. Lägenheterna byggs radiatorfritt vilket ger större ytor och möjlighet till friare möblering. Från vardagsrummet eller sovrummet kommer du ut på balkongen som vetter mot den gröna naturtomten. Du som hellre bor i markplan får din egen skyddade uteplats. Alla kök är fullt utrustade och förberedda för installation av egen diskmaskin och våtrummen är förberedda för tvättmaskin.

Gemensamma utrymmen

Elitroddaren består av totalt 131 lägenheter om 1-4 rum och kök mellan 31 och 83 kvm. De tre husen är centrerade kring en gemensam grön naturtomt där det även finns en lekyta för de mindre barnen. Till varje lägenhet hör ett extra förråd. Det finns även gemensam tvättstuga, barnvagnsrum och cykelrum samt ytterligare cykelplatser på gården. För dig med bil finns ett antal parkeringsplatser i anslutning till husen och dessutom erbjuds alla boende möjligheten att nyttja en bil-pool med tre bilar.

Hållbara lösningar

Elitroddaren är Svanenmärkt vilket innebär att våra produkter är noggrant kontrollerade för att säkra att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen. Våra energieffektiva hus har ett välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster). För dig som bori ett Svanenmärkt hus märks det direkt i plånboken att du valt ett miljömedvetet boende – med hjälp av våra tips och råd kan du sänka dina energikostnader betydligt.

Natur och fritid

Elitroddaren ligger på bara tio minuters cykelväg från Linköping city. Men redan direkt utanför dörren har du allt du behöver – grönområden, stormarknad, skolor och lekplatser. Friskis & Svettis har sina nya lokaler några minuters promenad bort och i nära anslutning finns Linköpings modernaste ridanläggning, Smedstads Ridsportcenter. Den nyöppnade aktivitetsparken med bland annat en parkourbana, basketplan och klätternät ligger tvärs över vägen. Det finns även en påkostad lekplats med vippgungor, linbana och BMX-bana för de yngre alldeles i närheten.

Läs mer