Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hyresrätter i Elitroddaren

Elitroddaren Linköping

Elitroddaren ligger i sköna omgivningar på Södra Ekkällan i Linköping. Här skapar Bonava 131 nyproducerade hyresrätter.

Nu är våra lägenheter i Elitroddaren uthyrda

Men du som är intresserad av ett boende här kan vända dig till Willhem som äger och förvaltar Elitroddaren för att se lediga lägenheter. 

I Elitroddaren bor du med hög standard med parkett i hela lägenheten och helkaklat badrum med dusch som standard. Lägenheterna byggs radiatorfritt vilket ger större ytor och möjlighet till friare möblering. Från vardagsrummet eller sovrummet kommer du ut på balkongen som vetter mot den gröna naturtomten. Du som hellre bor i markplan får din egen skyddade uteplats. Alla kök är fullt utrustade och förberedda för installation av egen diskmaskin och våtrummen är förberedda för tvättmaskin.

Elitroddaren kommer att ägas och förvaltas av bostadsbolaget Willhem som idag har över 23 000 hyreslägenheter på tillväxtorter runtom i Sverige.

Gemensamma utrymmen

Elitroddaren består av totalt 131 lägenheter om 1-4 rum och kök mellan 31 och 83 kvm. De tre husen är centrerade kring en gemensam grön naturtomt där det även finns en lekyta för de mindre barnen. Till varje lägenhet hör ett extra förråd. Det finns även gemensam tvättstuga, barnvagnsrum och cykelrum samt ytterligare cykelplatser på gården. För dig med bil finns ett antal parkeringsplatser i anslutning till husen och dessutom erbjuds alla boende möjligheten att nyttja en bil-pool med tre bilar.

Hållbara lösningar

När du väljer ett boende i Elitroddaren väljer du automatiskt att bidra till ett mer hållbart samhälle. Elitroddaren blir Svanenmärkt vilket innebär att våra produkter är noggrant kontrollerade för att säkra att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen. Våra energieffektiva hus har ett välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster). För dig som boende i ett Svanenmärkt hus märks det direkt i plånboken att du valt ett miljömedvetet boende – med hjälp av våra tips och råd kan du sänka dina energikostnader betydligt.

Natur och fritid

Elitroddaren ligger på bara tio minuters cykelväg från Linköping city. Men redan direkt utanför dörren har du allt du behöver – grönområden, stormarknad, skolor och lekplatser. Friskis & Svettis har sina nya lokaler några minuters promenad bort och i nära anslutning kommer Linköpings modernaste ridanläggning – Smedstads Ridsportcenter – snart att stå klart. Den nyöppnade aktivitetsparken med bland annat en parkourbana, basketplan och klätternät ligger tvärs över vägen. Det finns även en påkostad lekplats med vippgungor, linbana och BMX-bana för de yngre alldeles i närheten.

Att hyra ditt boende

Att hyra din bostad hos oss är tryggt och bekvämt med en teknisk förvaltning som hanterar allt från husskötsel till gräsklippning och snöskottning. Att hyra din bostad av oss ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. När du hyr din bostad av oss behöver du inte heller bekymra dig om banklån och insatser.

Nu är våra lägenheter i Elitroddaren uthyrda

Men du som är intresserad av ett boende här kan vända dig till Willhem som äger och förvaltar Elitroddaren för att se lediga lägenheter. 

Elitroddaren håller på att byggas.

Här finns också aktivitetspark med löparbana.

Med naturen inpå knuten.

Mysiga omgivningar som inbjuder till promenader och vila.

Lediga hyreslägenheter och hyresrätter

Ibland efterfrågas ett flexibelt boende som inte kräver en kapitalinsats. I hyresrätten ingår en bekväm fastighetsförvaltning som hanterar allt från husskötsel till gräsklippning och snöskottning. Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. Läs mer

Uthyrningspolicy för hyresrätter

Vi har några regler som behöver uppfyllas innan du kan hyra en bostad av oss. Läs mer