Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter i Linköping

Drömmer du om en hyresrätt i Linköping? En hyresrätt kommer med många fördelar, som att du snabbt och enkelt kan byta lägenhet om du skulle behöva större eller mindre. Du behöver heller inte stå för underhållet av lägenheten utan kontaktar bara fastighetsvärden.

Linköping är en av Sveriges snabbast växande regioner med en folkmängd på 154 000 invånare. Då området växer finns behov av många nya bostäder och vi på Bonava är väldigt glada över att kunna erbjuda hyreslägenheter i Linköping. Hålla dig uppdaterad om du vill ha möjligheten att hitta ditt drömboende i Linköping.

Hyra lägenhet i Linköping

Linköping ligger centralt placerat i det som kallas för region East Sweden – ett område i Östergötland med Linköping och Norrköping som centralorter där det just nu satsas mycket på forskning, utbildning och internationellt företagande. Detta gör Linköpingsregionen till en attraktiv bostadsmarknad med många intressenter och en spännande utveckling, såväl ekonomisk som kulturell.

Linköpings universitet har idag över 27 000 studenter och håller sakta men säkert på att etablera sig som ett av Sveriges främsta lärosäten. Att det bor så många studenter och unga människor i området har lett till att stadens kulturliv fått ett nytt uppsving och många nya scener och restauranger ses dyka upp i staden. Detta leder i sin tur till att många företag attraheras till området, vilket skapar gott om nya arbetsmöjligheter. Oavsett om du är student eller arbetsam är det lätt att förälska sig i Linköping och snabbt finna sin plats i staden.