Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hyresrätter i Ruds vy

Ruds vy i Karlstad

Högt beläget med utsikt över Karlstad ligger Ruds vy som består av totalt 221 lägenheter fördelat på sju hus om 1-4 rum och kök mellan 36 och 74 kvm, med inglasade balkonger i goda sollägen.

Uthyrningen av bostäderna i Ruds vy hanteras av bostadsbolaget Willhem, som även äger och förvaltar husen. Willhem har idag över 26 000 hyreslägenheter på tillväxtorter runtom i Sverige.

Hemfakta

Bostadstyp: lägenhet 
Upplåtelseform: hyresrätt 
Antal rum: 1-4 rum och kök
Storlek: 36-74 kvm
Antal: 221
Adress: Rudsbergsvägen

   

Inglasade balkonger och hög standard

Med en inglasad balkong om ca 6 kvadratmeter kan du utnyttja säsongerna mycket längre. Det höga läget uppe på Rudsberget ger goda solmöjligheter och fina vyer. De sex till åtta våningar höga husen består av 32-44 lägenheter vardera. Storleken på lägenheterna är 1-4 rum och kök från 36 till 74 kvm. Ruds Vy är Svanenmärkt. Det innebär att husen har låg energiförbrukning, sunda materialval och hälsosam inomhusmiljö.

Lägenheterna håller hög standard med parkett och tapet i hela lägenheten och helkaklat badrum med dusch som standard. Våtrum är förberett för tvättmaskin. Balkongen om ca 6 kvadratmeter kommer inglasad med utgång från vardagsrummet. Lägenheterna i markplan får sin egen inglasade uteplats. Alla kök är effektivt planerade och förberedda för installation av egen diskmaskin.

Till varje lägenhet hör ett förråd som finns i markplan och i bottenplan finns även en tvättstuga samt ett barnvagnsrum. Innanför portentrén finns postfack och utanför varje lägenhetsdörr tidningshållare. I anslutning till Rudsbergsvägen 20, 24, 28 och 32 finns miljöhus för sortering i behållare. Väderskyddad cykelparkering finns i anslutning till gården. Parkeringsplatser finns vid lägre platsen direkt öster om husen som nås via trappor eller hiss som är placerad vid gården.

Värmen ingår i hyran och tillförs via radiatorer. Utifrån miljöhänsyn kommer varmvatten att mätas utifrån inviduell förbrukningen per lägenhet och debiteras på hyresavin. Varje lägenhet tecknar eget elabbonemang. Lägenheterna är fiberanslutna till Telia, där startpaket-TV ingår. Hyresgästen tecknar själv abonnemang för tv, telefoni och bredband.

Med närhet till det mesta

De nya hyresrätterna på Rudsberget ligger med goda kommunikationer, både kollektivt eller med bil och cykel. Här bor du så gott som granne med Rudskolan (årskurs 7-9) och Nobelgymnasiet för de äldre barnen. Färjestadskolan från förskoleklass till årskurs 6 ligger en kort promenad bort. I nära anslutning finns även vårdcentral och apotek.

Ruds vy byggs kring en stor och öppen grön gård och i grannskapet finns flera grönområden. Du bor nära idrottshallar, fotbollsplaner, badhus, ridhus och ishall. Och för att komma ner på stan tar du enklast cykeln eller promenerar ner två kilometer så är du mitt i centrum.

Rud – en etablerad stadsdel med grannskapsplanering

Rud är ett omtyckt bostadsområde i de norra delarna av centrala Karlstad. Här samsas bostäder med ett stadsdelstorg med närbutiker, Rudsleken och grönområden. Utformningen är präglad av sextiotalets sk grannskapsplanering med tanken att Rud skulle fungera som en självständig stadsdel med egna butiker och bostäder. Här finns idag restaurang, vårdcentral, skolor, kyrka, parker och lekplatser.

Varför hyresrätt?

Att hyra din bostad hos oss är tryggt och bekvämt med en teknisk förvaltning som hanterar allt från husskötsel till gräsklippning och snöskottning. Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. När du hyr din bostad behöver du inte heller bekymra dig om banklån och insatser.

siteassets/bonava-hyresratter/karlstad/exteriors/oversikt-med-adresser-1180x557.jpg

Uthyrningspolicy för hyresrätter

Vi har några regler som behöver uppfyllas innan du kan hyra en bostad av oss. Läs mer

Lediga hyresrätter

Att hyra din bostad ger dig frihet att enkelt flytta, eller byta till större alternativt mindre lägenhet. Här hittar du våra lediga hyresrätter just nu. Läs mer