Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter i Kompassen

Bonava fortsätter att utveckla ännu ett kvarter med Svanenmärkta hyresrätter i den populära stadsdelen Öster Mälarstrand. Kompassen består av 162 Svanenmärkta lägenheter om 1–4 rum och kök mellan 35 och 86 kvadrat. Hyreslägenheterna i Kompassen är ett välkommet tillskott i stadsdelen. Här bor du nära Mälaren och bara femton minuters promenad till city.

Hemfakta

Bostadstyp: Lägenhet
Antal bostäder: 162
Antal rum: 1-4
Storlek: 34,9-85,9 kvm
Inflytt från: Kvartal 4, 2023
Adress: Babordsgatan 6A och 6B

Välplanerad gård

De Svanenmärkta lägenheterna i Kompassen ligger i direkt anslutning till den välplanerade gården. Närmast huset finns gröna uterum med gott om plats för grannar och vänner att ta en fika eller bara umgås när solen lyser. Lite längre bort från huset är det större grönytor med plats för spring och lek. Själva huset, som samspelar med övriga hus i kvarteren, har en omsorgsfull gestaltning med fönster och entrépartier i samma kulör. I Kompassens välkomnande lobby är det enkelt att bestämma träff eller bara hänga med grannar och bekanta.

Lägenheterna

Här kan du välja bland smart planerade ettor, tvåor med plats för dubbelsäng, ljusa treor och fyror för den större familjen. Lägenheterna är 35–86 kvadrat, de flesta med egen balkong eller uteplats.

Oavsett storlek är inredningsstandarden hög, med genomgående parkettgolv i alla lägenheter. Köket är utrustat med ugn, häll och diskmaskin. Alla badrum har kakel på vägg och klinkergolv samt bra belysning. Lägenheterna är förberedda för den som själv vill ansluta tvättmaskin och torktumlare. Tvätta gör du annars med fördel i tvättstugan.

I källaren finns cykelparkering och förråd. Har du bil finns det garageplats att hyra i det underjordiska garaget som är direkt anslutet till huset.

Om fastigheten

Kompassen ligger i anslutning till grannskapen Förseglet och Sjömärket. Huset är 14–16 våningar och den som bor högt upp i kommer att ha en magnifik utsikt över de gröna omgivningarna och Mälarens blåa vatten.

Omgivning

Kvarteren; Kompassen, Förseglet och Sjömärket ligger bredvid varandra och reser sig ståtligt bland de höga träden i området. Stadsdelen Öster Mälarstrands är redan nu en levande stadsdel och hem för många Västeråsare. Här är det lätt att trivas med närhet till Mälaren, staden och den vackra naturen.

Läs mer