Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Hyresrätter i Malmö

En hyresrätt i Malmö har många fördelar som en bostadsrätt inte har. Exempelvis går det snabbt och enkelt att byta lägenhet när du behöver något större, alternativt mindre.

Förutom enkelheten med att byta lägenhet är en annan fördel med ett liv i hyresrätt är att du själv inte behöver stå för underhållet av hyreslägenheten. Du kontaktar helt enkelt din hyresvärd om någonting skulle behöva repareras eller bytas ut. Många anser att den relativt sorglösa tillvaron med begränsat ansvar över bostaden gör hyresrätten till den ultimata bostaden. Lägg där till att du inte behöver samla ihop pengar till kontantinsats eller ta ett banklån med hög ränta och amorteringskrav. Så letar du hyresrätt i Karlstad är du på helt rätt plats. Nedan ser du vårt aktuella utbud.

Hyr en lägenhet i Malmö

När vi bygger nyproducerade hyreslägenheter i Malmö satsar vi på ett stabilt och hållbart boende som lätt går att anpassa efter individens önskningar. Efterfrågan på hyreslägenheter är stor, och på Bonava gör vi vårt bästa för att hela tiden öka utbudet.

Malmö har mycket att erbjuda inom allt från restauranger och barer till ett stort kulturutbud. Malmö har, precis som Stockholm, ett Moderna Museet som ligger i ett numera nedlagt elverk och är en av landets mest säregna och inspirerande byggnader. Här hittar du imponerade samlingar av modern konst från början av nittonhundra talet och framåt.