Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Join our journey

På en spännande förändringsresa

Vi är på en spännande resa. Vi utmanar branschen och hur vi jobbar i alla delar av vår verksamhet för att utveckla prisvärda hem och levande områden för fler.

Härlig atmosfär och laganda

Vi är passionerade, positiva och dedikerade i vad vi gör. Vi utvecklas ständigt och hjälper varandra över gränserna. Med ett öppet och kommunikativt tillvägagångssätt arbetar vi hårt tillsammans och har mycket roligt på vägen.

Bonava präglas av en härlig nybyggaranda. Vi har ett totalt kundfokus och en stor passion för det vi gör, att skapa hem och levande miljöer. Det tycker jag märks på jobbet varje dag.

Nina Linell

För mig är Bonava en drös härliga optimistiska människor – det känns speciellt.

PONTUS RÖSTLINGER

Platschef på Bonava

Läs mer

Ett nytt företag med lång historia

Vi är ett nytt företag med en stark entreprenörsanda och driv. Vi står samtidigt på en fast grund med en stark finansiell position och en historia tillbaka till 30-talet. m vi är ett stort och internationellt företag är den familjära känslan stark. 

Läs mer om oss
siteassets/_blocks-general/omoss/coffee-break-at-bonava-hq-1.png

Följ oss på LinkedIn

Du kan hålla dig uppdaterad om vår verksamhet och nya jobbmöjligheter på LinkedIn. Vi skapar hem och levande grannskap, och vi vill dela vår resa med dig.

Följ oss

Vad är ett hem?

Vi vet, det finns säkert tusen svar på frågan. Det kan innebära en lekplats för barn, en delikatessaffär för matälskare, en inflyttningsfest för de nya grannarna eller en takterrass. Drömmen om ett bra grannskap och närområde är inte bara det där lilla extra, det är där allting börjar.

Höga ambitioner och bred expertis

Vi har höga ambitioner och vilja att nå våra mål. Tillsammans har vi stor kunskap och expertis, vilket gör Bonava till en bra plats att utvecklas på.

Se lediga jobb

Kontakta oss på HR

Elin Eriksson
Telefon: +46 72 322 75 08
elin.eriksson@bonava.com

Följ oss på LinkedIn

Charlotte Svanström
Telefon: +46 70 283 84 56
charlotte.svanstrom@bonava.com

Följ oss på LinkedIn