Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Praktik

Sugen på praktik hos oss?

Vi annonserar våra praktikplatser under lediga jobb. Om du är intresserad av annan praktik än den vi har utannonserad är du välkommen att ta kontakt med någon av oss på HR.

Olika typer av praktik 

LIA- praktik

Vi tar emot LIA-praktikanter under vår- och hösttermin. För dig som till exempel läser en byggrelaterad yrkeshögskoleutbildning där praktiken ingår som ett moment i din utbildning.

Sommarpraktik

För dig som är nyfiken på oss och vill lära dig mer om oss och vår verksamhet under ditt sommarlov.

Det är väldigt roligt att vara på ett företag som faktiskt uttalat sagt att de vill förnya byggbranschen, som vill bygga för människor.

Adrian Pihl Spahui

Arkitektpraktikant

Läs mer

Kontakta oss på HR

Elin Eriksson
Telefon: +46 72 322 75 08
elin.eriksson@bonava.com

Följ oss på LinkedIn

Charlotte Svanström
Telefon: +46 70 283 84 56
charlotte.svanstrom@bonava.com

Följ oss på LinkedIn