Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Anahita jobbar som säljare på Bonava

Från vision till inflyttningsklar drömbostad

Det är mycket som händer mellan att en vision sätts för ett projekt och att ett grannskap står klart för inflyttning, och som säljare är Anahita Nowrouzi med på hela resan. Anahitas huvudsakliga roll är att ta hand om försäljningen av nyproducerade lägenheter i Uppsala som tillhör Region Mitt. Fokus är att bygga förtroendefulla och långsiktiga relationer med kunderna.

Anahita är med under hela processen

Försäljningen av ett nytt grannskap startar med en premiärträff, där Anahita får träffa kunder som är på jakt efter sin drömbostad. Hennes jobb är att ta hand om dessa kunder på bästa sätt, besvara deras frågor och berätta hur processen ser ut när man köper en bostad av Bonava.

– Som säljare har jag förmånen att vara delaktig från ett tidigt skede i projektstarter. Tillsammans med de övriga i projektteamet sätter vi visionen för våra nyproduktionsprojekt, som ska komma att bli våra kunders drömbostad.

Anahita är med kunden hela resan fram till dess att kundansvariga tar över när det är dags för inflyttningsmöten, vilket kan vara runt ett och ett halvt år från första mötet. Förmånen att träffa fantastiska kunder och bygga långsiktiga relationer är en stor del till varför hon älskar sitt arbete. Att vara med i hela processen gör det till ett stimulerande och utvecklande jobb.

– Jag håller regelbundna visningar för våra projekt, planerar långsiktiga aktivitetsplaner med events och olika former av kundträffar. Det är med mig kunden signerar avtalet när de bestämt sig för vilken bostad som passar dem bäst.

Tillsammans med projektteamet sätter vi visionen för våra nyproduktionsprojekt, som ska komma att bli våra kunders drömbostad.

Anahita Nowrouzi

Säljare på Bonava

Kollegor och kunder motiverar och ger energi

Ett av de roligaste projekten som Anahita har jobbat med är Brf Kristina, där alla köpare har fått tillträde till sina lägenheter i år. Enligt senaste NKI-mätningen har projektet fått höga betyg.

–  Att få toppbetyg i den rådande marknaden visar verkligen att vi tillsammans i projektteamet levererar på topp. Det känns motiverande och väldigt roligt att få jobba tillsammans med mina underbara kollegor i detta projekt. Jag har haft förmånen att träffa fantastiska kunder och drivs av att skapa förtroendefulla och långsiktiga kundrelationer.

En säljare jobbar mer varierat än en mäklare

Att vara säljare på Bonava skiljer sig mot att vara en ”klassisk” mäklare. Anahita, som har erfarenhet av båda, beskriver sin roll som säljare hos Bonava som mer varierande då hon har möjlighet att medverka i flera projekt samtidigt, som alla är i olika stadier. Ingen dag är den andra lik. Ena dagen träffar hon kunder för avtalsskrivning, andra deltar hon i en konceptworkshop, tredje dagen har hon visning i en visningslägenhet eller på bygget. På Bonava får hon utveckla flera förmågor och lär sig ständigt något nytt om hur det är att jobba i ett stort och ständigt växande bostadsbolag.

– Det känns tryggt att arbeta med kollegor som bär på mycket kunskap och att jag snabbt kan få återkoppling vare sig jag har frågor om byggteknik, ekonomi eller juridik. De möjligheterna hade jag inte när jag jobbade som mäklare. Både mäklare och säljare jobbar mot olika typer av mål, men det är mycket roligare att fira målen och framgångar som en del av ett team!

Kontakta oss på HR

Elin Eriksson
Telefon: +46 72 322 75 08
elin.eriksson@bonava.com

Följ oss på LinkedIn

Charlotte Svanström
Telefon: +46 70 283 84 56
charlotte.svanstrom@bonava.com

Följ oss på LinkedIn