Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Pontus jobbar som platschef på Bonava

"Tillsammans får vi Bonava att fungera"

Pontus Röstlinger är platschef på Bonava och bygger tillsammans med sitt team enfamiljshus på olika platser i Stockholm. Hans dagar börjar tidigt och är välfyllda. Det bästa med att arbeta på Bonava är mentaliteten och nybyggarandan tycker Pontus.

För en platschef på Bonava är arbetsuppgifterna varierade. Förutom arbetet på bygget deltar Pontus bland annat i projekteringsmöten innan produktionsstart och i upphandlingen av underentreprenörer. Ett arbete som blir underlag för att skapa tidsplanen som sedan ska infrias i produktionen. En produktion som ska vara skadefri både ur människoperspektiv i första hand, men även ekonomiskt sett ur företagsperspektiv. När man arbetar på en byggarbetsplats gäller det att vara lite extra på tårna, med viljan att leverera för att det ska gå bra.

Morgonmöten ger en härlig start på dagen

Teamet startar varje dag med ett möte vilket ger en härlig uppstart i produktionen. Platsledningen summerar vad som gått bra och mindre bra och går igenom agendan för dagen. Det är också ett forum för att lyfta enklare frågor eller sånt som måste luftas. Därefter följer en ”High Five” och man tar sig an dagen med en optimistisk inställning. 

Pontus vill att vi ska se varandra som tillgångar och kompetenspooler men framförallt kollegor. Kollegor ska bemöta varandra med ett leende, oavsett vilken befattning man har i företaget. Tillsammans får vi Bonava att fungera och frodas.

Bonava är som ett nybyggt bostadsområde

Bonava kan ses som ett bostadsområde där alla hus är ganska nya tycker Pontus. Inget är rutin, även om många har hängt med sedan tiden som NCC Boende och har arbetat många år inom företaget. Kompetensen har följt med därifrån, men mentaliteten här är ”nyskapande”.

För mig är Bonava en drös härliga optimistiska människor  det känns speciellt.

Pontus Röstlinger

Platschef på Bonava

Pontus Röstlinger valde att börja på NCC Boende, men stod med öppen famn när det beslutades att vi skulle bli Bonava. Den främsta orsaken till att han sökte sig till en av Sveriges större byggherrar från början var möjligheterna att utvecklas, det finns alltid något nytt att lära sig.

Kontakta oss på HR

Elin Eriksson
Telefon: +46 72 322 75 08
elin.eriksson@bonava.com

Följ oss på LinkedIn

Charlotte Svanström
Telefon: +46 70 283 84 56
charlotte.svanstrom@bonava.com

Följ oss på LinkedIn