Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonava Stories

Berättelser från våra medarbetare

Hur är det egentligen att jobba på Bonava? De som bäst kan svara på det är naturligtvis våra medarbetare. Vi skapar hem och levande grannskap och därför har du möjlighet att arbeta med massor av olika uppgifter på Bonava. Här kan du läsa lite om hur det är att exempelvis jobba som platschef, att vara kundansvarig och hur det är att vara praktikant.

Tillsammans med projektteamet sätter vi visionen för våra nyproduktionsprojekt, som ska komma att bli våra kunders drömbostad.

Anahita Nowrouzi

Säljare i Region Mitt

Läs mer

Vi är en spännande koncern med en fantastisk målbild. Vem vill inte vara med och förändra branschen och samtidigt bygga för de många?

DAVID BERGH

Platschef på Bonava

Läs mer

Man kan faktiskt säga att jag har mitt drömjobb.

Sophia Acorda

Kundansvarig i Göteborg

Läs mer

För mig är Bonava en drös härliga optimistiska människor – det känns speciellt.

PONTUS RÖSTLINGER

Platschef på Bonava

Läs mer

Det är väldigt roligt att vara på ett företag som faktiskt uttalat sagt att de vill förnya byggbranschen, som vill bygga för människor.

Adrian Pihl Spahui

Arkitektpraktikant

Läs mer

Kontakta oss på HR

Elin Eriksson
Telefon: +46 72 322 75 08
elin.eriksson@bonava.com

Följ oss på LinkedIn

Charlotte Svanström
Telefon: +46 70 283 84 56
charlotte.svanstrom@bonava.com

Följ oss på LinkedIn