Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Trygghet och försäkringar

Tryggt att köpa med Tryggt Boende™

Vårt trygghetspaket Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av Bonava. Det innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig både före och efter köpet av en Bonava-bostad*.

1. Avbokningsskydd

Om ni som köpare, eller hemmaboende barn under 18 år, under tiden från det att ni skrivit på köpekontrakt för er nya Bonava-bostad fram till inflyttningen drabbas av en s.k. kritisk sjukdom eller avlider och ni på grund av detta väljer att inte genomföra köpet så ersätter försäkringen de kostnader som ni är skyldiga att betala på grund av att ni frånträder köpet.

2. Bokostnadsskydd

Bokostnadsskyddet ersätter månadsavgiften till bostadsrättsföreningen för er nya bostadsrätt eller med ett fast belopp om 10 000 kr per månad om ni har köpt ett småhus, under maximalt tolv månader. Bokostnadsskyddet avser dubbel boendekostnad om ni inte lyckats få ert gamla boende sålt vid tillträde av Bonava-bostaden eller om ni som köpare blir långvarigt sjukskriven eller arbetslös.

3. Prisfallsskydd

Om ni som köpare, efter att ni flyttat in i er nya Bonava-bostad drabbas av en s.k. kritisk sjukdom vilket leder till att ni väljer att sälja ert nytillträdda boende ersätter försäkringen er för en ev realisationsförlust, dock max 300 000 kr.

Observera att detta är en kortfattad beskrivning av Tryggt Boende. Fullständiga försäkringsvillkor får du av din säljare.

* Tryggt Boende ingår när du köper ett nytt hem av oss. Gäller sedan 13 mars 2009.

Läs mer i vår broschyr Ditt livs affär