amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Meny

Våra inredningsstilar

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet!

Vill du göra ändringar och lägga till egna val finns det otaliga tillval att välja bland, det kan vara fondväggar, dörrar, skåpluckor, handtag etc. För att det inte ska bli för svårt att välja har vi dessutom satt ihop två inspirationsförslag per grundstil; Modern High Tech, Modern Retro, Classic Country och Classic Rustic. Det finns en kombination för alla, unik för dig, där du kan skapa harmoni och samtidigt ge uttryck för din personlighet.

Grundvalen ingår i priset även om du blandar från de två stilarna. För tillvalen, som inkluderas i inspirationsförslagen, tillkommer en extra kostnad.

Classic Country

Tidlöst och naturligt

Stilen Classic är, som namnet antyder, inspirerad av det tidlösa, naturliga med värme och svensk hantverkstradition. Du väljer om det ska kännas lantligt och romantiskt eller mer stramt och återhållet. I Classic möts det klassiska med det samtida.
Läs mer om inredningsstilen Classic

Modern Hightech

Stilrent och minimalistiskt

Stilen Modern är noga uttänkt för att vara samtida men ändå flexibel så att den enkelt kan ändra karaktär efter din personlighet och i takt med tiden. Som grundstil ger Modern ett minimalistiskt och harmoniskt intryck med rena ytor och grafiska kompositioner. 
Läs mer om inredningsstilen Modern