Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Att inreda ett visningshus

Trendkänslig inredning i Eds Allé

I visningshuset i Eds Allé har fokus varit att skapa en röd tråd i inredningen. Färgerna grått, grönt och svart dominerar och material som sammet och linne skapar ett dynamiskt hem. Här kan du läsa mer om trenderna och samtidigt ta en titt på ett av Bonavas sprillans nya radhus.

Genomgående färgval i allt från detaljer till möbler 

Inredningsstilen har en röd tråd genom hela huset, nedervåning som övervåning. De genomgående grundfärgerna i svart och grått skapar en harmonisk inredningsgrund samtidigt som träinslag och accentfärgen grön skapar en intressant dynamik. Många svarta detaljer återfinns i lampor, kuddar, tavelramar. 

siteassets/inspiration-section-only/visningshus-eds-alle/barn_sovrum_380x380.jpg

Här kan du se hur gråa, svarta och gröna toner harmoniserar.

siteassets/inspiration-section-only/visningshus-eds-alle/bok_bord_380x380.jpg

Lek med grundfärgerna även i detaljer och stilleben.

siteassets/inspiration-section-only/visningshus-eds-alle/tavla_380x380.jpg

Svarta detaljer i tavelramar och lampor.

siteassets/inspiration-section-only/visningshus-eds-alle/matplats_580x400.jpg

De gråa linnegardinerna släpper in ljus samtidigt som de ger struktur till fönstret.

siteassets/inspiration-section-only/visningshus-eds-alle/toalett_580x400.jpg

Svarta detaljer i badrummet ger en ren och stilren känsla.

Variera material för balans

Materialet i visningshuset är väl genomarbetat för att skapa en balanserad känsla. Sammet är en stor trend från förra året som utan problem klamrat sig fast i inredningsvärlden även 2018. För att inte skapa en alltför lyxig och otillgänglig känsla så kan du bryta av sammetsinslagen med textilier med struktur. Strukturen återfinns i exempelvis linnegardinerna och mattorna. 

siteassets/inspiration-section-only/visningshus-eds-alle/soffa_580x400.jpg

Den mjuka sammetssoffan bryter av snyggt mot den grova mattan.

siteassets/inspiration-section-only/visningshus-eds-alle/stort_sovrum_580x400.jpg

Var inte rädd för att blanda! Sänggavel i sammet, gardiner i linne och sängkläder i bomull.

Experimentera med nya trender 

Sammetstrenden har som tidigare nämnt hållit i sig ett tag. Grönt var förra årets färg, men även den trenden ser ut att hänga med i år. Idag ser vi att mastiga golvväxter och runda speglar är spännande uppstickare. Att ha en rund spegel ovanför just soffan är extra populärt. Var inte rädd för att prova nya trender du läser om, de går nästan alltid att kombinera med din egen privata inredningsstil. 

siteassets/inspiration-section-only/visningshus-eds-alle/kudde_580x400.jpg

Med golvväxter och läderdetaljer skapas en rustik känsla i hemmet.

siteassets/inspiration-section-only/visningshus-eds-alle/spegel_580x400.jpg

Runda speglar syns överallt, gärna ovanför soffan.

Om du är sugen på att inreda ett alldeles eget radhus så finns det fortfarande några hus kvar i Eds Allé. Här kan du läsa mer om våra grannskap i området.