Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Inredning för alla

Ljusa baser och mörka kontraster

När visningshuset i Lilla Sköndal skulle ta form plockade vår gästinredare Tuva Gahm in svarta möbler och lekfulla detaljer.

Ett hus för hela familjen

Välkommen till visningshuset i Lilla Sköndal. Tillsammans med gästinredaren Tuva Gahm och inredning från Jotex skapade vi ett hem för hela familjen att trivas i.

Lyxigt i master bedroom

Att få till en lyxig känsla i sovrummet behöver inte vara särskilt dyrt. Allt handlar om att välja rätt material. Husets största sovrum har inretts med en bas av ljusa färger i naturtonerna grått, mullvad, vitt och beige. För att undvika ett allt för enhetligt intryck som kan upplevas platt, har vi brutit av med accentfärger som blått och grönt. Den klädda sänggaveln ger sovrummet inramning och är ett bra exempel på hur man på ett enkelt sätt kan skapa ett ombonat och lyxigt intryck. Till bäddningen har vi använt oss av material som linne, bomull, satin och sammet. De olika materialen tillsammans med många kuddar i olika former och storlekar mjukar upp och inbjuder till god sömn.

siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-master-bedroom2-780x450.jpg
siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-master-bedroom-detail380x450.jpg

Lekfulla detaljer i sovrummet

Basen i sovrummet går i en nedtonad färgskala av vitt och grått som ger lugn och harmoni. Som accentfärg har vi valt orange, en tacksam färg att använda för att lyfta och förhöja en lekfull känsla. Vi har dessutom adderat detaljer som vågar sticka ut lite. Den randiga hissgardinen, apljusstaken och tavlan med en hjort adderar lite humor.

siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-bedroom-chair-380x380.jpg
siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-bedroom-380x380.jpg
siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-bedroom-detail3-380x380.jpg

Ljusa toner för de minsta

Barnrummet går i en ljus färgskala med vackra toner av grått, blått och grönt. För att de allra minsta ska få sova sött vill vi skapa en trygg atmosfär med hög mysfaktor. I bäddningen valde vi att lägga in många kuddar och ett mjukt bäddset i flanell. Ljusslingan med LED-lampor i veckat papper påminner om origami och ger ett behagligt sken som fungerar lika bra på morgonen som när det behövs nattbelysning.

siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-bed580x380.jpg

Öppna ytor binds ihop

Vardagsrummet har stora öppna ytor där vardagsrum, matsal och kök möts. Färgskalan går i lugna naturtoner tillsammans med svarta accenter som bryter av och skapar en spännande känsla. Gardiner i två toner binder ihop matplats och vardagsrum, och en generös matta i finaste ull ramar in sittgruppen och skapar en spatiös känsla. Den ljusa soffan är fylld av kuddar och plädar som lockar till avslappnade stunder. Genom att använda sig av många olika sittplatser som gungstolen och den stora sittpuffen, skapar man enkelt en dynamisk miljö som är lätt att anpassa efter olika behov. Gröna växter i krukor av terrakotta och mässing passar bra till naturtonerna och de svarta detaljerna.

siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-livingroom-detail380x380.gif

Möbler som är enkla att flytta runt ger ett flexibelt hem.

siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-livingroom780x380.jpg

Sittpuffar och stora kuddar skapar extra sittplatser när man är många.

siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-kitchen-detail-wood580x380.jpg

Naturliga element i köket

Köket är ljust med skandinaviska influenser, som de vackra ljusa arbetsbänkarna i trä och de vita skåpsluckorna. Många arbetsytor gör att det är lättarbetat och funktionellt. Den öppna planlösningen ut mot matplatsen gör köket till en förlängning och en självklar del att inreda. I det ljusa köket har vi adderat naturliga element som trä och sten och matplatsen har fått svarta matsalsmöbler som fint binder ihop vardagsrummets färgskala.

siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-kitchen2-580x380.jpg
siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-kitchen-dining580x380.jpg

Växter i badrummet skapar liv

I badrummet har vi plockat upp den befintliga färgskalan som går i grått och vitt med mjuk frotté i olika storlekar. För extra förvarings- och avställningsyta har vi valt en vacker och praktisk bänk i trä. Askar och burkar i ljus marmor fungerar fint som förvaring för småsaker och tål väta. Tack vare att det finns fönster i badrummet trivs gröna växter bra och bidrar till ett levande och mjukt intryck.

siteassets/bonavaproj-interiors/lilla-skondal-bathroom1180x450.jpg

Foto: Henrik Nero

Nyfiken på Lilla Sköndal? Läs gärna mer om området och bostäderna vi skapar där. Inredningen som använts till vårt visningshus i Lilla Sköndal kommer från Jotex. Se hela sortimentet på Jotex webbplats.

Mer inspiration