Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Drömlik inredning

Släpp drömmarna fria i inredningen

I visningshuset i Tollare skapade våra inredningsexperter ett hem där harmoni och drömmar fick stå i fokus.

Inspiration från fotografiets värld

I Tollare har våra inredningskoordinatorer hämtat inspiration från bland annat fotografen Tove Franks bilder för att skapa ett visningshus att drömma sig bort i. Ett moodboard arbetades fram för att hitta rätt stil och möblemang med harmoni som ledord.

 

siteassets/bonavaproj-interiors/tollare_bed580x380.jpg

Plats för drömmar

Sovrummet har en drömlik känsla som inbjuder till rofylld avkoppling. Möbler och tyger går i naturmaterialens tecken där färg och struktur kompletterar varandra. De ljusa och skira textilierna ger en fin kontrast till det lite kraftigare linnetyget.

Stil i naturens tecken

Inredningen har en vit bas med accentmaterial i linne, trä och sten som hämtats från naturen. Med en nära koppling till natur utanför dörrar och fönster suddar man ut gränserna mellan inne och ute och skapar en harmonisk miljö.

Ditt hem är din borg. Här har vi skapat utrymmen att drömma sig bort i.

Lina Sandgren

Inredningskoordinator på Bonava

Naturmaterial i detaljerna är ett bra knep för att få in en varm ton i olika rum och med återvunna material får man en äkta och genuin känsla. Det går hand i hand med hela inredningsstilen som låter naturen vara den röda tråden genom hela huset.

siteassets/ambience-no-people/frukostbricka380x380.jpg

En frukostbricka i ljust trä är vacker och inbjuder till lugna morgonstunder.

siteassets/ambience-no-people/klanning380x380.jpg

Avskavd och flagnad färg ger en genuin känsla.

siteassets/ambience-no-people/tollare_lamp_detail380x380.jpg

En vacker stol i trä fungerar utmärkt som sängbord.

Hitta dina klädpärlor

I klädkammaren får de vackraste plaggen ta plats samtidigt som det finns utrymme för alla veckodagarnas klädkombinationer. Med en genomtänkt och flexibel förvaringsinredning blir det enklare att hålla ordning bland favoriterna och skapa en lugn känsla. Elfas smarta inredningssystem går dessutom lätt att fylla på i takt med att dina behov förändras.

siteassets/ambience-no-people/klader1180x450.jpg

Ljusa och jordiga toner

Med direkt anslutning till det ljusa vardagsrummet badar hela köket i dagsljus. Ett sobert kakel i naturvitt förstärker den luftiga känslan som sedan bryts av med en matta och köksgrupp i mörkare jordiga toner.

Mycket och bra belysning i alla rum gör stor skillnad för helhetsintrycket, speciellt under de mörka vintermånaderna. Mellan fem till sju olika belysningspunkter per rum är bra att sikta på, beroende på rummets storlek och funktion.

siteassets/bonavaproj-interiors/tollare_kok580x380.jpg

Vitt får möta bruna toner i det ljusa köket.

siteassets/bonavaproj-interiors/tollare_kakel580x380.jpg

Kakel som är lagd omlott - ett smart tillval som ger stor effekt med små medel.

Stora lekar och små fötter

Barnrum är en plats för både lek, läxläsning och vila. Skira textilier samsas med fluffiga material som ger kontraster och skapar mjukhet. Allt hålls ihop av en neutral färgskala och material som andas värme och ger en lugn känsla.

siteassets/bonavaproj-interiors/tollare_barnrum580x380.jpg

Tjocka och fluffiga material i lugna färgskalor.

siteassets/ambience-no-people/tollare_talt580x380.jpg

Tält inbjuder till både lek och mysiga sagostunder.

Mjuklanda i soffan

Vardagsrummet är en plats för umgänge och gemenskap. I den vita soffan sjunker man gärna ner med en kopp te bland mjuka plädar och massor av kuddar i olika toner av beige. Accenter i form av gröna växter hjälper till att skapa en hemtrevlig och levande stämning. Stora växter som får ta ordentligt med plats skapar en behaglig balans i rummen. Genom att jobba med växter på höjden kan man både kompensera för många låga möbler och samtidigt avgränsa rum från varandra. Väl utvalda växter och blommor förstärker också färgerna i hemmet.

siteassets/ambience-no-people/soffa580x380.jpg
siteassets/ambience-no-people/plant580x380.jpg

Läs gärna mer om området Tollare och bostäderna vi planerar här.

Mer inspiration