Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Gustav Vasa i Kungsträdgårdarna

Kungsträdgårdarna Gustav Vasa

Inflyttning: från februari 2019

Härliga uteplatser och takterrass

Nu har vi bara en lägenhet kvar i populära Kungsträdgårdarna. Boka en privat visning på plats redan i dag.

Med Gustav Vasa stänger vi den sista och avslutande trädgården i Kungsträdgårdarna, och kvarteret håller på att växa fram för fullt. Kungsträdgårdarna utgör den gröna lungan i den nya stadsdelen Kungsängen med sina stora lummiga innergårdar och bildar ett eget kvarter med flera öppningar i fasaden in mot de egna trädgårdarna. Varierade fasadmaterial för varje trapphus skapar spänning och bidrar till upplevelsen av en ’stad i staden’. På sjunde våningen finns en gemensam takterrass med växthus och en hänförande utsikt över Uppsala.

Boka en privat visning

Vi kommer inte att ha några fler allmänna visningar men du är varmt välkommen att boka en privat visning på en tid som passar dig. Visningen sker i den lägenhet du är intresserad av och lägenhet 09D-1202 är möblerad som en visningslägenhet för att du verkligen ska få en känsla för hur det skulle vara att bo här. Du bokar din visning genom att kontakta Anahita Nowrouzi på telefon 070-961 89 20.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
3
Antal bostäder
79 st
Pris
3 245 000 kr
Storlek
82 m²
Våningar
7 st

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
till Resecentrum
10 min
med cykel till Universitetet
3 min
promenad till Fyrisån
1 min
till närmsta park