Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Gustav Vasa i Kungsträdgårdarna

Gemensam takträdgård på 160 kvadratmeter

Drömmer du om härliga uteplatser och takterrass?

Nu har vi bara en lägenhet kvar i populära Kungsträdgårdarna, en fin fyra på 94 kvadratmeter. Lägenheten är inflyttningsklar så boka en privat visning på plats redan i dag.

Med Gustav Vasa stänger vi den sista och avslutande trädgården i Kungsträdgårdarna, och kvarteret håller på att växa fram för fullt. Kungsträdgårdarna utgör den gröna lungan i den nya stadsdelen Kungsängen med sina stora lummiga innergårdar och bildar ett eget kvarter med flera öppningar i fasaden in mot de egna trädgårdarna. Varierade fasadmaterial för varje trapphus skapar spänning och bidrar till upplevelsen av en ’stad i staden’. På sjunde våningen finns en gemensam takterrass med växthus och en hänförande utsikt över Uppsala.

Boka en privat visning

Vi kommer framför allt att ha privata visningar av den kvarvarande lägenheten. Du är välkommen att kontakta säljare Claes Lindblom på telefon 073-966 96 95 för att boka visning på en tid som passar dig. Om vi har allmänna visningar kommer de att läggas upp under menyval Visningar längre upp på sidan.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
4
Antal bostäder
79
Pris
3 950 000 kr
Storlek
94 m²
Våningar
7
Ägandeform
Bostadsrätt
Attribut
Takterrass, Terrass

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
till Resecentrum
10 min
med cykel till Universitetet
3 min
promenad till Fyrisån
1 min
till närmsta park