Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Slutsålt

Gustav Vasa i Kungsträdgårdarna

Gemensam takträdgård på 160 kvadratmeter

Härliga uteplatser och takterrass

Med Gustav Vasa stänger vi den sista och avslutande trädgården i Kungsträdgårdarna, och kvarteret håller på att växa fram för fullt. Kungsträdgårdarna utgör den gröna lungan i den nya stadsdelen.

Det gamla industriområdet i hjärtat av Uppsala har förvandlats till ett idylliskt bostadsområde. Varierade fasadmaterial för varje trapphus skapar spänning och bidrar till upplevelsen av en ’stad i staden’. På sjunde våningen finns en gemensam takterrass med växthus och en hänförande utsikt över Uppsala. Här lever du med vattnet ständigt närvarande runt knuten och vackra promenadstråk som leder dig bort och hem.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
79
Våningar
7
Här finns
Takterrass, Terrass

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
till Resecentrum
10 min
med cykel till Universitetet
3 min
promenad till Fyrisån
1 min
till närmsta park