Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Gustav Vasa i Kungsträdgårdarna

Kungsträdgårdarna Gustav Vasa

Inflyttning: från februari 2019

Härliga uteplatser och takterrass

Nu har vi bara tre lägenheter kvar i populära Kungsträdgårdarna. Boka en privat visning på plats i den lägenhet du är intresserad av.

Med Gustav Vasa stänger vi den sista och avslutande trädgården i Kungsträdgårdarna, och kvarteret håller på att växa fram för fullt. Kungsträdgårdarna utgör den gröna lungan i den nya stadsdelen Kungsängen med sina stora lummiga innergårdar och bildar ett eget kvarter med flera öppningar i fasaden in mot de egna trädgårdarna. Varierade fasadmaterial för varje trapphus skapar spänning och bidrar till upplevelsen av en ’stad i staden’. På sjunde våningen finns en gemensam takterrass med växthus och en hänförande utsikt över Uppsala.

Boka en privat visning

Vi kommer inte att ha några fler allmänna visningar men du är varmt välkommen att boka en privat visning på en tid som passar dig. Visningen sker i den lägenhet du är intresserad av för att du verkligen ska få en känsla för hur ditt framtida hem ser ut. Du bokar din visning genom att kontakta Anahita Nowrouzi på telefon 070-961 89 20.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
3 - 4
Antal bostäder
79 st
Pris
3 195 000 - 3 700 000 kr
Storlek
82 - 98 m²
Våningar
7 st

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
till Resecentrum
10 min
med cykel till Universitetet
3 min
promenad till Fyrisån
1 min
till närmsta park