Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Till Salu

Tegelbränneriet i Bäcklösa

1 planerad visning
Tegelbränneriet

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från hösten 2019

Ett drömboende för tvåbenta, fyrfotade och leriga tvåhjulingar

Älskar du djur, natur och ett bekymmersfritt hemmaliv? Välkommen till Tegelbränneriet i Bäcklösa, granne med Ultuna.

Tänk dig att komma hem efter en stressig dag på jobbet, att snabbt byta om till friluftskläder och ta hunden med dig ut i spåret. Eller köra en halvtimme över stock och sten med cykeln i skogen. Stress, leriga tassar och däck sköljer du lätt av på spolplattan hemma på gården. I Tegelbränneriet har vi gjort det lätt att leva ett aktivt och socialt liv för dig som gillar att få lite skit under naglarna och blöta pussar från fyrfotade familjemedlemmar. Här odlar vi växter och vänskap på gården. Här finns grovtvättstugan för sovsäcken och hästtäcket. Här finns hobbyrummet med brännugn för keramik och kreativa projekt och rum för att meka med cykeln. Lådcykelpool och bilpool ser vi som grundförutsättningar för att få vardagen att funka.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenheter
Antal rum
1 - 4
Antal bostäder
50 st
Pris
1 455 000 - 4 825 000 kr
Storlek
34 - 143 m²
Våningar
5 st

Kontakt

Läs mer

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande information Helt kostnadsfritt

Vi kan komma att skicka bland annat marknadsföring/information och kundundersökningar till dig via e-post och sms eller kontakta dig per telefon. Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis