Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bäcklösa

Östra Bäcklösa

Grönt, skönt och nära till det mesta

Välkommen till Bäcklösa – ett område mellan Sunnersta och Ultuna längs med Dag Hammarskjölds väg. Här bor du granne med natur och skog och på skönt cykelavstånd till Uppsala centrum.

Bäcklösa är ett nytt bostadsområde på framväxt med nära till det mesta. Här kommer det att finnas hyresrätter, bostadsrätter och ett litet torg med närhandel när det står färdigbyggt. Det är inte långt till Friskis&Svettis som ligger granne med huvudcampus för Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Populära Engelska skolan ligger på fem minuters promenad och till Uppsala slott och Akademiska sjukhuset är det cirka 4 km. Men det är närheten till naturen som gör att du kommer att älska att bo här.

Lev med naturen som granne

I Bäcklösa lever du nära natur och årstidsväxlingar, med Uppsala på ett bekvämt avstånd. Tänk dig att komma hem efter en stressig dag på jobbet, snabbt byta om till friluftskläder och ta med hunden ut i spåret. Eller köra en halvtimme över stock och sten med cykeln i skogen. Samtidigt går det fort att komma in till stan – med cykeln är du framme på en kvart.

Bilder

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis

Området

Intressepunkter

Intressepunkter