Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Bäcklösa

1 planerad visning
Östra Bäcklösa

Grönt, skönt och nära till det mesta

Välkommen till Bäcklösa – ett område mellan Sunnersta och Ultuna längs med Dag Hammarskjölds väg. Här bor du granne med natur och skog och på skönt cykelavstånd till Uppsala centrum.

Bäcklösa är ett nytt bostadsområde på framväxt med nära till det mesta. Här kommer det att finnas hyresrätter, bostadsrätter och ett litet torg med närhandel när det står färdigbyggt. Det är inte långt till Friskis&Svettis som ligger granne med huvudcampus för Sveriges lantbruksuniversitet, SLU. Populära Engelska skolan ligger på fem minuters promenad och till Uppsala slott och Akademiska sjukhuset är det cirka 4 km. Men det är närheten till naturen som gör att du kommer att älska att bo här.

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Få löpande uppdateringar Information inför säljstart Inga kostnader

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

0 m
till naturen
2 min
till Gula Stigen
5 min
till SLU
4 km
till Uppsala slott och Ackis

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bäcklösa