Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Visning och kontakt

Välkommen på visning

Kålhagsvägen 28A, 907 55 Umeå

Se visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning av vår visningslägenhet i Tillsammans? Kontakta Jonas eller Pär som är mäklare för grannskapet så hjälper de dig.
Kontakta oss

Erbjudande

24 månaders avgiftsfritt

Missa inte chansen att bli en av de sista grannarna i Tillsammans. Nu har du möjlighet att bo avgiftsfritt i två år och få mer över till annat. För den här tvåan innebär det att vi betalar din månadsavgift på 4 817 kr i två år (totalt 115 608 kr) från det datum du flyttar in. Dessutom är grannskapet Svanenmärkt med Energiklass B så att du kan ansöka om gröna bolån med rabatt på bolåneräntan via vår samarbetsbank SEB. Erbjudandet gäller på kvarvarande bostäder och fram till den sista juni 2024.

Beskrivning

Social och luftig tvåa med balkong

24 månaders avgiftsfritt - Välkommen hem till en trivsam tvåa på natursköna Tomtebo gård. Här bor du med gott om förvaringsmöjligheter och generösa sociala ytor med den öppna planlösningen mellan kök- och vardagsrummet. Den trevliga balkongen på 8 kvm ger en härlig utsikt över gård och görnska.

Välkommen hem till en högt belägen tvåa med utsikt över trädtopparna. Redan i hallen möts du av vardagsgrummets utsikt över gård och grönska. Direkt till höger ligger det genereösa köket i vinkel med gott om plats för att laga härliga middagar. Sovrum och vardagsrum ligger i fil och skapar ett fint rumsband. Balkongen om 8 kvadrat blir en härlig förlängning av vardagsrummet under den varmare säsongen. Ett helkaklat badrum med kombimaskin med överliggande bänkskiva är praktiskt för hantera och sortera tvätten.

I våra Svanenmärkta hem är det lätt att inreda och sätta sin egen prägel. Du kan också vara trygg med att ditt hem är utrustat med hållbara vitvaror och material som är bra för miljön.

Att bo i Tomtebo Gård är som att bo mitt i en Astrid Lindgren-saga. Här bor du nära naturen, i ett grannskap där det stora gårdshuset skapar en självklar gemenskap. Här kan de minsta i familjen snickra, sy, måla och meka – och bjuda in till kalas såklart. Välkommen att upptäcka idyllen Tillsammans.

Fördelar med Tillsammans

Gårdshus

Pergola

Gemensam kanot

Närhet till Nydalasjön

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

 • Här blir hemmet större

  Utöver dina egna kvadratmeter finns det gott om plats för lek och aktiviteter tillsammans med grannarna på gården. Det gemensamma gårdshuset fungerar nästan som en gillestuga. Här kan både stora som små ses för att snickra, sy eller måla. När det är dags att fira finns det plats för barnkalas eller middagar för släkt och vänner. Den tillhörande pergolan förlänger hemmet och kanske är det här du vill tillbringa varma sommarkvällar med en bok eller gott sällskap?

 • Naturnära friluftsliv

  Här finns friluftsaktiviteter för alla. Varför inte utmana varandra i boule eller en fotbollsmatch och sedan samlas för att grilla korv? Närheten till ett kvällsdopp, en dag på badplatsen eller en upptäcktsfärd i äventyrslekparken ger möjlighet för spontana, så väl som planerade utflykter. Blir du sugen på en promenad eller en springtur finns upplysta motionsslingor. Här kan du även vintertid ta dig fram i skidspåren.

 • Grannarna blev vänner på sadeln

  De anordnar skogsutflykter för barnen, pushar varandra i utegymmet och cyklar tillsammans. Möt våra grannskapare som kan konsten att göra grannar till vänner.

  Möt våra grannskapare

Solstudier

Här hittar du solstudier och kan se hur solens strålar faller över grannskapen under året. Notera att solstudierna är visualiseringar. Sollägen och utsikter är uppskattningar och kan avvika från verkligheten, Till exempel kan omgivningen ha förändrats, träd och buskar kan ha andra höjder än vad som bedömdes när solstudierna togs fram.  

Solstudie söder

Se hur solen faller över fasaden mot söder

Solstudie sydost

Se hur solen faller över fasaden mot sydost

Solstudie väst

Se hur solen faller över fasaden mot väst

Solstudie nordväst

Se hur solen faller över fasaden mot nordväst