Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Öbacka Strand 6

Öbacka Strand 6

Inflyttning: Avvaktar

Drömmer du om solvända balkonger med strandläge?

I Öbacka Strand bor du strax intill Umeälven i välplanerade bostadsrätter med fri utsikt. Här bor du med hög boendestandard och 10 minuters promenad till city.

Lägenheterna i grannskapet har öppen planlösning och inglasade balkonger som förlänger säsongen för utemiddagar och erbjuder en milsvid utsikt. Som vi tidigare meddelat så har mark- och miljödomstolen i Umeå tyvärr upphävt vårt beviljade bygglov för Öbacka strand 6. Bonava beslutade därefter att överklaga mark- och miljödomstolens dom för att få bygglovet prövat i högsta instans, mark- och miljööverdomstolen.

Senaste nytt

Domstolen höll föredragning 13 maj men där beslutades att ny föredragning ska ske, preliminärt under juni månad. Det innebär att det dröjer ytterligare innan mark- och miljööverdomstolen meddelar dom i ärendet. I samband med det senaste beskedet lät vi en oberoende brandkonsult göra ett andra utlåtande och skickade in ett nytt yttrande till domstolen. Slutsatsen av utlåtandet var att de planerade utrymningsvägarna uppfyller alla krav. Utlåtandet har skrivits av en certifierad sakkunnig brand som innehar den högsta nivå av certifiering man kan uppnå i Sverige, och det har därefter granskas av ytterligare två konsulter med samma certifiering. Med det här yttrandet vill vi säkerställa att domstolen förstår att vi uppfyller alla krav.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
76
Antal rum
2 - 3
Storlek
61 - 93 m²
Pris
3 000 000 - 3 350 000 kr

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

10 min
promenad till centrum
6 km
från Nydalaområdet
5 min
till Universitetet