Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31203, 2 Rum, 63 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Nära sol och service

Här bor du nära såväl en aktiv fritid som god service, och din lägenhet har nära till sol närhelst du vill tack vare två balkonger i kompletterande väderstreck.

Din nya lägenhet är stor, luftig och har två balkonger med morgon- respektive kvällssol. Här bor du med Sollentuna Centrum och mysig kvartersshopping precis runt knuten. På cykelavstånd ligger badstränder, båtliv och vandringsleder. Och till Stockholms City är det bara 15 minuter med pendeltåget.

Kök och vardagsrum

I ditt toppmoderna kök finns inbyggd diskmaskin samt högskåp med ugn och mikro. Kylskåp och frys är uppställda mot en den naturliga avdelarväggen mellan kök och vardagsrum. I utrymmet mellan diskbänken och köksfönstret finns en perfekt yta för matbord och middagsmöbler. Vardagsrum har gott om utrymme för att forma en inredning med just din personliga prägel.

Sovrum med balkong

Ditt luftiga sovrum på 14 kvadratmeter har två rymliga garderober och ljusinsläpp från öster, så du kan välja att väckas av morgonsolen om du är morgonpigg. Vill du sätta igång dagen lite senare så kan du vänta en stund innan du drar upp gardinerna och går ut på balkongen, där du får värme om morgnarna och svalka på kvällen.

Badrum

I badrummet står både fristående tvättmaskin och torktumlare, redo att snurra igång så fort du flyttat in. Klinkergolv och vita kakelväggar ger en fräsch och ren känsla. En vit kommod erbjuder generöst med utrymme för förvaring, och i golvet finns komfortvärme som värmer gott vid kyliga vinterdagar.

Balkong från vardagsrum

Din andra balkong är vänd västerut, och blir därför platsen där du njuter av solen om kvällarna – eller söker dig till den svala morgonskuggan, på de riktigt heta sommardagarna. För dig som föredrar att spendera sommarhalvåret på utsidan av lägenheten finns det alltså alltid en passande plats, oavsett om du föredrar svalka eller solvärme.

Hemfakta

Bostad
31203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
63 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter