Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Nära sol och service

Här bor du nära såväl en aktiv fritid som god service, och din lägenhet har nära till sol närhelst du vill tack vare två balkonger i kompletterande väderstreck.

Din nya lägenhet är stor, luftig och har två balkonger med morgon- respektive kvällssol. Här bor du med Sollentuna Centrum och mysig kvartersshopping precis runt knuten. På cykelavstånd ligger badstränder, båtliv och vandringsleder. Och till Stockholms City är det bara 15 minuter med pendeltåget.

Kök och vardagsrum

I ditt toppmoderna kök finns inbyggd diskmaskin samt högskåp med ugn och mikro. Kylskåp och frys är uppställda mot en den naturliga avdelarväggen mellan kök och vardagsrum. I utrymmet mellan diskbänken och köksfönstret finns en perfekt yta för matbord och middagsmöbler. Vardagsrum har gott om utrymme för att forma en inredning med just din personliga prägel.

Sovrum med balkong

Ditt luftiga sovrum på 14 kvadratmeter har två rymliga garderober och ljusinsläpp från öster, så du kan välja att väckas av morgonsolen om du är morgonpigg. Vill du sätta igång dagen lite senare så kan du vänta en stund innan du drar upp gardinerna och går ut på balkongen, där du får värme om morgnarna och svalka på kvällen.

Badrum

I badrummet står både fristående tvättmaskin och torktumlare, redo att snurra igång så fort du flyttat in. Klinkergolv och vita kakelväggar ger en fräsch och ren känsla. En vit kommod erbjuder generöst med utrymme för förvaring, och i golvet finns komfortvärme som värmer gott vid kyliga vinterdagar.

Balkong från vardagsrum

Din andra balkong är vänd västerut, och blir därför platsen där du njuter av solen om kvällarna – eller söker dig till den svala morgonskuggan, på de riktigt heta sommardagarna. För dig som föredrar att spendera sommarhalvåret på utsidan av lägenheten finns det alltså alltid en passande plats, oavsett om du föredrar svalka eller solvärme.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.