Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11401, 3 Rum, 78 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

En egen terrass i Sollentuna

Välkommen till välplanerade ytor, eleganta material och en södervänd terrass. Här får du in ljuset från karakteristiska fönster som ramas in med snedtak i det öppna rummet.

Efter en långpromenad längst vattnet är det inte långt hem. Din nya trea ligger på hörnet fyra trappor upp i kvarteret med den lummiga innergården. Här uppe breder en matt ekparkett ut sig och du har en hall med bra förvaring. Det öppna rummet för mat och sällskap blir enkelt en ny favoritplats med det ombonande snedtaket som ger ett extra djup till rummets många fönster.

Hall och klädkammare

Din nya trea startar med en hall som knyter ihop lägenhetens olika delar: badrummet, sovrumsdelen och det öppna rummet med kök och vardagsrum. Klinkergolvet precis innanför dörren är extra slitstarkt och bra att ställa skorna på efter en lerig promenad. Garderober i triss ordnar undangömd förvaring. Mer förvaring väntar inne i den rymliga klädkammaren med dörr från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Det stora rummet på 36 kvadratmeter är som gjort för härligt umgänge med mat och trevligheter i fokus. Köksbänken är rymlig och ger plats för redskapen och ingredienserna när du fixar och donar, och lagom till när gästerna kommer kan ytan förvandlas till serveringsbänk. Vitvaror av hög klass och bra förvaring är en självklarhet.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg och har båda dörr ut till hemmets terrass. I det större kan den breda sängen få sin självklara plats och ljuset kommer in från två håll. Det mindre kan bli ett praktisk litet extrarum och passage till terrassen, eller kanske ett litet barnrum.

Terrass

En terrass på femte våningen med södervänt läge – det är inte svårt att gissa att detta blir lägenhetens mest uppskattade del under sommarmånaderna. På tio kvadratmeter får du plats med utemöbler för middagar och lugna stunder av egentid.

Badrum

Om terrassen blir sommarens favorit kan badkaret bli en värmande favorit under vintern. Här i badrummet kan du koppla av med ett varmt bad innan du kör igång kvällens tvätt i den egna tvätthörnan intill. Rummet är helkaklat och har komfortvärme i klinkergolvet.

Hemfakta

Bostad
11401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
78 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Innergård

Växthus

Grillplats

Hiss

Cykelparkering

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter