Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3 Rum, 78 m², Lägenhet 11401

Beskrivning

En egen terrass i Sollentuna

Välkommen till välplanerade ytor, eleganta material och en södervänd terrass. Här får du in ljuset från karakteristiska fönster som ramas in med snedtak i det öppna rummet.

Efter en långpromenad längst vattnet är det inte långt hem. Din nya trea ligger på hörnet fyra trappor upp i kvarteret med den lummiga innergården. Här uppe breder en matt ekparkett ut sig och du har en hall med bra förvaring. Det öppna rummet för mat och sällskap blir enkelt en ny favoritplats med det ombonande snedtaket som ger ett extra djup till rummets många fönster.

Hall och klädkammare

Din nya trea startar med en hall som knyter ihop lägenhetens olika delar: badrummet, sovrumsdelen och det öppna rummet med kök och vardagsrum. Klinkergolvet precis innanför dörren är extra slitstarkt och bra att ställa skorna på efter en lerig promenad. Garderober i triss ordnar undangömd förvaring. Mer förvaring väntar inne i den rymliga klädkammaren med dörr från vardagsrummet.

Kök och vardagsrum

Det stora rummet på 36 kvadratmeter är som gjort för härligt umgänge med mat och trevligheter i fokus. Köksbänken är rymlig och ger plats för redskapen och ingredienserna när du fixar och donar, och lagom till när gästerna kommer kan ytan förvandlas till serveringsbänk. Vitvaror av hög klass och bra förvaring är en självklarhet.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg och har båda dörr ut till hemmets terrass. I det större kan den breda sängen få sin självklara plats och ljuset kommer in från två håll. Det mindre kan bli ett praktisk litet extrarum och passage till terrassen, eller kanske ett litet barnrum.

Terrass

En terrass på femte våningen med södervänt läge – det är inte svårt att gissa att detta blir lägenhetens mest uppskattade del under sommarmånaderna. På tio kvadratmeter får du plats med utemöbler för middagar och lugna stunder av egentid.

Badrum

Om terrassen blir sommarens favorit kan badkaret bli en värmande favorit under vintern. Här i badrummet kan du koppla av med ett varmt bad innan du kör igång kvällens tvätt i den egna tvätthörnan intill. Rummet är helkaklat och har komfortvärme i klinkergolvet.

Bilder
Området
  • Odlingsmöjligheter på gården

    Innergårdens underbara berså skapar väggar av växtlighet. När det kliar i de gröna fingrarna finns odlingslådor och ett litet växthus med sittgrupper. Här kan såväl tomater och jordgubbar som grannsämja odlas. Runt innergården löper en liten gångstig av skiffer. Träd, rabatter och en grillplats står redo för kvartersfesten, och här finns flera sittplatser för kaffepausen.

  • Ett socialt grannskap

    I Märtas Berså är det sociala livet alltid närvarande. Den härliga bersån som du delar tillsammans med dina grannar är perfekt för skön samvaro och vacker att vila ögonen på från köksfönstret. Bor du här finns utbudet runtomkring dig - shopping, träning, nybakat bröd till helgfrukosten, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Innanför porten har du din egen oas. Välkommen till ett fantastiskt boende nära natur och puls, där hemkänslan infinner sig utan ansträngning.

  • Kommunikation

    Det är enkelt att ta sig till och från arbetet från din nya lägenhet i Sollentuna. Pendeltåget finns på gångavstånd och tar 15 minuter till Stockholm central. Med bil är du framme på cirka 10 minuter beroende på trafik. Cykelvägsnätet är bra utbyggt i Sollentuna och för dig som föredrar frisk luft och motion är det ett utmärkt sätt att ta sig runt i trafiken. Arlanda flygplats når du på 25 minuter med bil.