Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-321-B, 5 Rum, 139 m²

Kvarterets största trädgård med naturskön utsikt

Du har morgonsol på altanen och en spatiös gräsmatta runt huset med plats för middagar och bruncher. Mitt i lummiga Sköndal lever du med cykelavstånd till både vatten och skog.

I ditt nya hem är naturen ständigt påtaglig, samtidigt som du njuter av toppmoderna vitvaror och smarta materialval. Ditt fristående hus på 141 kvadratmeter består av en sällskaplig nedervåning och en lugn övervåning med sovrum och badrum. De rymliga utemiljöerna prickar in solen hela dagen, med gräsmattor mot både öst, väst och söder. I det familjevänliga kvarteret har du natursköna promenadstråk och mysiga skogar och vattenmiljöer, allt endast 20 minuter från city.

Hall

I entrén har du klinkergolv och öppen ingång till hemmet. Längre in i hallen har du utrymme för kapphylla och skoställ samt ett praktiskt städskåp.

Duschrum och tvättstuga

Ditt helkaklade duschrum ligger intill entrén och har lättskött klinker och yteffektiv hörndusch. I rummet intill ligger din alldeles egen tvättstuga. Här är tvättiden över i ett nafs, med både tvättmaskin, torktumlare och praktiska arbetsytor för tvätthantering.

Kök och vardagsrum

Större delen av den ljusa nedervåningen består av dina sociala ytor i kök och vardagsrum. Du har öppen planlösning som släpper in massa ljus och ger rymd. I köket har du en lång arbetsbänk som ger plats till flera kockar i köket och du har dessutom plats över för det stora matbordet. Ute i vardagsrummet anordnar du hemmamyset med härligt utsikt över baksidans gräsmatta. Du har plats för en stor soffgrupp och ett extra matbord.

Uteplats

Från vardagsrummet når du din stora altan med tillhörande gräsmatta. Uteplatsen med morgonsol har gott om plats för avancerade bruncher med vännerna. Delar av gräsmattan vetter åt söder och har sol större delen av dagen. I uteplatsens förråd får du plats med det mesta.

Allrum

På övervåningen finner du det stora allrummet. Här kan du skapa extra plats för umgänge eller inreda som ett extra sovrum för barn eller gäster.

Sovrum 1 med klädkammare

I det stora rummet organiserar du enkelt kläderna i klädkammaren. Här kan du inreda med en spatiös dubbelsäng som får morgonsol till sega morgnar.

Badrum

Familjens lyxiga badrum är helkaklat med klinkergolv. Du har ett stort badkar för frusna höstkvällar och ett litet fönster som ger naturligt ljusinsläpp.

Klädkammare

Du finner ytterligare en klädkammare mitt på övervåningen. Här kan hela familjen få plats med de otympliga vinterjackorna när vintersäsongen är över.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två och tre finns gott om plats för säng, skrivbord och garderob. I rummen kan du få härlig kvällssol till läxläsningen från fönstren i västerläge.

Carport och framsida

Framsidan har carport och en stor uppfart med plats för ytterligare en bil. Gräsmattan har en omgivande häck för avskildhet och trivsam kvällssol för middagar.

Hemfakta

Bostad
Hus-321-B
Bostadstyp
Fristående hus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
398 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan