Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-320-B, 5 Rum, 139 m²

Hörnhus med rymlig trädgård och sociala ytor

Här kan du påta i rabatterna på söndagen och ställa till med altanfest i kvällssolen på lördagen. Du lever nära allt vad naturen har att erbjuda i ett ljust och öppet hem med massa smarta lösningar.

I huset längst ut på längan har du stora utemiljöer på husets altan med kvällssol och en mysig gräsmatta på husets framsida med morgonsol. När grillkvällen lider mot sitt slut kommer du in i den öppna nedervåningen med kök och vardagsrum, där festen enkelt kan fortsätta inpå småtimmarna. Du har din egen tvättstuga med energisnåla vitvaror och två toaletter som motverkar köerna. När du ska utforska kvarteret bjuds det på mysiga svampskogar och härliga vattenmiljöer att njuta av sommar som vinter.

Hall

I hallen tvättas slasken enkelt bort från klinkergolvet. Längre in i hallkorridoren har du ett inbyggt utrymme där du kan hänga hatthyllan och ställa skostället. Här finns även städskåpet för vårstädningen.

Duschrum och tvättstuga

Duschrummet vid hallen har en ytsmart hörndusch och toalett. Rummet har ljusa kakelväggar och klinkergolv i stilren design. Du slipper boka tvättider och kånka ned tvättkorgen till källaren med din egen tvättstuga som ligger intill duschrummet. Här finns tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk som både du och ungarna får plats att sortera den rena tvätten på.

Kök och vardagsrum

Med öppen planlösning på nästan 50 kvadratmeter finns massa ljusa umgängesytor i kök och vardagsrum. Regniga dagar kan du kura ned dig i vardagsrummet med stort fönster mot gräsmattan på baksidan. När det är middagsdags finns generösa arbetsbänkar och stilren design i det smakfulla Marbodalköket. Här får du plats med ett spatiöst matbord och när du har många middagsgäster finns ytterligare plats för ett bord i vardagsrummet.

Uteplats

Uteplatsen ligger intill vardagsrummet och består av en rymlig altan med tillhörande gräsmatta. Här finns plats för kubbturneringar och grillkvällar, ofta med härlig kvällssol från västerläget. Vid altanen står ett förråd för gräsklipparen.

Allrum

När du går upp på husets övervåning möts du först av det stora allrummet. Utrymmet fungerar att nyttja för umgänge eller som ett extra sovrum för den stora familjen.

Sovrum 1 med klädkammare

Här har du en praktisk klädkammare att organisera kläderna i. När du slipper inreda med garderob i rummet finns bra ytor för både dubbelsäng och skrivbord. Här kan du även ställa spjälsängen när familjen växer.

Badrum

Övervåningens helkaklade badrum har ett spatiöst badkar och ett litet fönster som ger ljus. Med extratoaletten på nedervåningen behöver du inte oroa dig för köerna när det är dags för långbad.

Klädkammare

Familjens gemensamma klädkammare ligger mitt på övervåningen för enkel tillgång. Här kan du få undan urvuxna barnkläder och oanvända vinterkläder när det går mot varmare tider.

Sovrum 2 och 3

I sovrum två och tre finns gott om plats för säng, skrivbord och garderob. Du vaknar upp med trivsam morgonsol från österläget och har mysig utsikt över kvarteret.

Carport och framsida

Framsidan har carport och en stor uppfart med plats för ytterligare en bil. Gräsmattan med omgärdande häck har morgonsol och perfekt yta för bordet till helgbrunchen.

Hemfakta

Bostad
Hus-320-B
Bostadstyp
Kedjehus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
366 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan