Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-319-B, 5 Rum, 139 m²

Med naturen runt hörnet och förbindelser till city

I ditt nya hem lever du minuter från vatten, skog och parker och endast 20 minuter från city. Huset är spatiöst och ljust med stora utemiljöer på baksidans altan med kvällssol.

På 141 kvadratmeter har du en stor social nedervåning med utgång till uteplatsen som ger ljus och rymd och en utmärkt plats för grillkvällen i solnedgången. När det skymmer smiter familjen upp till övervåningen där du finner tre lugna sovrum och ett badrum med badkar för nedkylda kroppar. Ditt nya kvarter är familjevänligt och lummigt, med skogspartier runt hörnet och toppskolor på cykelavstånd. På sommaren kan du ta en tur till Drevviken för ett härligt dopp, på vintern är det den perfekta skridskosjön.

Hall

När snöslasket sätter igång har du klinkergolv i hallen som du enkelt städar bort snöspåren från. Du hänger upp kläderna i ett inbyggt utrymme för kapphylla och skoställ. Här finns också ett städskåp.

Duschrum och tvättstuga

Till höger om entrén finns duschrummet med toalett. Det är ljust helkaklat med klinkergolv och förvaring i skåpen. Tillsammans med badrummet på övervåningen motverkar du köerna med två toaletter i hushållet. Den praktiska tvättstugan bjuder på både tvättmaskin och torktumlare. När det är dags för tvättiden har du en smart arbetsbänk som du kan sortera de smutsiga kläderna på.

Kök och vardagsrum

Större delen av nedervåningen består av dina sociala ytor i vardagsrum och kök. Köket från Marbodal är smakfullt och rymligt, med plats för stort matbord och flera kockar. Vardagsrummet har stora fönster och plats för både soffgrupp och extra matbord när det är storbjudning. Varma dagar kan du ställa upp altandörren och släppa in sommarbrisen.

Uteplats

På din spatiösa uteplats på baksidan har du en stor träaltan och en gräsmatta. Här har du bra uppsikt över barnens lekar när du njuter av kvällskaffet i solen. I förrådet kan du ställa in leksaker och utemöbler.

Allrum

På övervåningen har du ett allrum att nyttja som extra vardagsrum eller sovrum när familjen väser. Du har plats med soffa eller säng och konst eller TV på väggen.

Sovrum 1 med klädkammare

Det största sovrummet har egen klädkammare och fönster mot baksidan av huset. Rummet passar perfekt som föräldrarum, med utrymme för dubbelsäng, nattygsbord och spjälsäng.

Badrum

Här kan du ta ett långt bad i det stora badkaret. När vädret tillåter finns ett litet fönster som släpper in friska brisar. Likt duschrummet är ditt nya badrum helkaklat med klinkergolv.

Klädkammare

Familjen har ytterligare en klädkammare som ligger centralt belägen på övervåningen. Här kan du få undan vinterkläderna när våren gör intåg, eller organisera finkläderna för bjudningen.

Sovrum 2 och 3

Dina andra två sovrum ligger mot husets framsida. Här väcks du av härlig morgonsol under helgmorgonen. Du kan inreda som gästrum eller barnrum, med bra plats för sängar, leksaker och skrivbord.

Carport och framsida

På din framsida har du en carport som skyddar bilen. När släkten kommer på besök finns plats för ytterligare en bil på uppfarten. Du har en gräsmatta där frukostbordet passar in perfekt, med trivsamt solläge från morgon till förmiddag.

Hemfakta

Bostad
Hus-319-B
Bostadstyp
Kedjehus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
359 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan