Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-317-B, 5 Rum, 139 m²

Rymligt och barnvänligt med kvällssol på altanen

Här njuter du av stora utemiljöer på både baksida och framsida av huset. Du har 141 kvadratmeter på två våningar, vilket ger plats för mysiga hemmakvällar och storartade fester med vännerna.

På nedervåningen har du sällskapliga ytor i vardagsrum och i det klimatsmarta köket och på övervåningen slappnar du av i de tre sovrummen eller allrummet. Du kan anordna prestigefyllda badmintonturneringar på din stora gräsmatta och lugna morgnar kan du ta kaffet i framsidans morgonsol. Du lever minuter från naturen, med skogspromenader och löpspår runt hörnet. I väletablerade Sköndal finns mänger av skolor och närservice.

Hall

När du kliver in i hallen finns ett inbyggt utrymme där du kan hänga jackorna och ställa skorna. Det stilrena klinkergolvet i entrén är lättstädat och praktiskt.

Duschrum och tvättstuga

Bredvid hallen finner du duschrummet. Likt badrummet på övervåningen är duschrummet helkaklat med klinkergolv. Med hörnduschen slipper du vänta när någon familjemedlem tar ett långbad på övervåningen. Bredvid duschrummet hittar du tvättstugan. Med både tvättmaskin och torktumlare blir tvättiden snabb avklarad. De rena kläderna viker du på arbetsbänken.

Kök och vardagsrum

Tillsammans står kök och vardagsrum för nästan 50 kvadratmeter vilket ger gott om plats för umgänge och bjudningar. I köket har du generösa arbetsytor för middagsförberedelserna och plats för matbord med upp till åtta sittande. Ytterligare utrymme för ett middagsbord finns i det ljusa vardagsrummet. Här kan du även ställa den stora soffan med utsikt över den lummiga baksidan av huset.

Uteplats

Uteplatsen består av både altan och gräsmatta. Här kan du bjuda hem till kräftskivan som får härlig kvällssol lagom till nubbevisorna, medan barnen kan anordna storartade lekar på gräsmattan. Här har du även förrådet för utemöblerna.

Allrum

På övervåningen möts du först av ett stort allrum. Här kan du skapa ett extra sovrum när familjen växer eller inreda som ytterligare ett vardagsrum när filmsmakerna går isär.

Sovrum 1 med klädkammare

I detta lyxiga sovrum har du utsikt över bakgårdens gräsmatta. Du har en stor klädkammare som du kan stuffa undan kläderna i, vilket ger plats för gott om möblemang.

Badrum

Här tar du långbadet efter en lång jobbdag. Du förvarar tandborstar och hygienartiklar i spegelskåpet.

Klädkammare

Mittemot badrummet har du ytterligare en klädkammare för familjen att dela på. Här kan du organisera barnens vinterkläder och ställa undan pjäxorna efter semestern.

Sovrum 2 och 3

Du har ytterligare två rum på övervåningen. För den stora familjen passar de utmärkt som barnrum. Annars kan du skapa en arbetshörna för hemmajobbet eller ett trivsamt gästrum.

Carport och framsida

Bilen förvarar du i husets carport. När du väntar gäster kan ytterligare en bil få plats på uppfarten. På baksidan finns även en liten gräsmatta som har morgonsol och passar perfekt för frukoststunden.

Hemfakta

Bostad
Hus-317-B
Bostadstyp
Kedjehus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
315 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan