Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-316-B, 5 Rum, 139 m²

Stor trädgård i familjevänligt hem

I barnvänliga Lilla Sköndal hittar du detta öppna hem på 141 kvadratmeter fördelat på två plan. Du har en härlig altan där du kan njuta av kvällssolen när barnen leker fritt på gräsmattan.

Ditt nya hem är välplanerat och socialt med massa plats för den stora familjen. På nedervåningen har du ett stort vardagsrum för spelkvällen, som får ljus från altandörren och de stora fönstren. Ute på altanen kan du anordna storartade grillkvällar och när det skymmer smiter du upp på övervåningen för lugn och ro. Lilla Sköndal ligger på gångavstånd till fantasieggande skogsdungar och promenadstråk, med goda kommunikationsmöjligheter till staden.

Hall

I din hall har du bra förvaring för ytterkläderna i ett inbyggt utrymme för kapphyllan. Du har funktionell klinkers på golvet som är enkel att göra ren från snöslasket.

Duschrum och tvättstuga

Till höger om entrén har du det helkaklade duschrummet som, tillsammans med badrummet på övervåningen, ger hela familjen duschmöjligheter under stressiga morgnar. Bredvid duschrummet hittar du din nya tvättstuga. Tvättmaskinen och torktumlaren står snyggt undangömda under en arbetsbänk, vilket gör tvättiden snabb och smidig.

Kök och vardagsrum

Större delen av nedervåningen består av umgängesytorna i kök och vardagsrum. I det stilrena köket har du plats för matbordet med upp till åtta sittande. Du har en lång arbetsbänk som skapar yta för middagsförberedelserna. I vardagsrumsdelen har du plats för en sittgrupp som hela familjen kan rymmas i. När det är storbjudning kan du få plats med ytterligare ett matbord.

Uteplats

Din stora uteplats gör sig utmärkt för umgänge såväl som ensamtid. Du har underbar kvällssol till middagarna och en stor gräsmatta för de fartfyllda lekarna. Du har även ett förråd här, perfekt för att ställa undan gräsklipparen.

Allrum

Uppför den vita furutrappan finner du ett mysigt allrum. Här kan du bygga kuddslott eller bjuda hem vännerna när barnen härjar på nedervåningen.

Sovrum 1 med klädkammare

I det största sovrummet får du plats med både det ena och det andra. Du kan enkelt inreda rummet som både arbetsplats och sovplats. Kläderna får du undan i klädkammaren.

Badrum

I badrummet har du ljusa helkaklade väggar och klinkergolv. När du vill ta en paus från umgänget på nedervåningen kan du smita upp och ta ett långt bad i det spatiösa badkaret.

Klädkammare

Utöver klädkammaren i sovrum ett finns ytterligare en klädkammare i övervåningens hall. Här kan hela familjen dela på utrymmet och få undan allt från skridskor till urvuxna sommarkläder.

Sovrum 2 och 3

Dina andra sovrum ligger vägg i vägg med varandra och vetter mot kvarter och grönska. Båda rummen har bra utrymme för säng, leksaker och skrivbord för läxläsning.

Carport och framsida

För familjen med bil finns carport på husets framsida. Här har du dessutom en stor gräsmatta med morgonsol som du kan smita ut till. När du har gäster finns plats för ytterligare en bil på uppfarten.

Hemfakta

Bostad
Hus-316-B
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
358 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan