Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-314-D3, 5 Rum, 123 m²

Natursköna omgivningar i citynära hem

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

Familjens nya hem har plats för sällskap och lugn. Du har tre sovrum, två badrum som minskar morgonstressen samt en social nedervåning med ett öppet och ljust vardagsrum och ett miljösnällt kök från Marbodal. I kvarteret finns promenadstråk och badplatser, som under kallare årstider förvandlas till skridskoplatser och svampskogar.

Entré med klädkammare

I den öppna hallen välkomnas du av praktisk förvaring och möbleringsmöjligheter. Med den stora klädkammaren slipper du mötas av otympliga vinterjackor och smutsiga kängor när du går in i ditt nya hem.

Duschrum med tvättstuga

Direkt till höger ligger duschrummet. Här en extratoalett, hörndusch och tvättmaskin med torktumlare. Vitvarorna står snyggt gömda under en praktisk arbetsbänk som du kan använda för att sortera och vika tvätten.

Kök och vardagsrum

På den sällskapliga nedervåningen med genomgång har du ett energisnålt kök från Marbodal med lättmatchad köksdesign. Du har enkelt plats för middagsbordet med åtta sittande, samt generösa arbetsytor för den avancerade matlagningen. I det ljusa vardagsrummet kan du ställa både soffgrupp och favoritfåtöljen, med massor av naturligt ljusinsläpp från altandörr och fönster.

Uteplats

Den härliga uteplatsen består av altan och gräsmatta. Altanen är spatiös med charmigt trädäck och bra plats för långbord eller solstolar. På gräsmattan kan barnen leka fritt, med en omgärdande häck som håller dem i schack. Mot kvällen kan du förvara utemöblerna i förrådet.

Allrum

Uppför den vita furutrappan finner du husets första allrum. Utrymmet kan nyttjas till allt från filmvisningar till extra sovrum för barn eller långväga gäster. Med fönster mot baksidan.

Sovrum 1

Ditt allra största sovrum har plats för dubbelsäng, nattygsbord och läshörna. Kläderna förvarar du i skjutdörrsgarderoben och växterna kan du ställa i fönstret mot gräsmattan.

Badrum

Det mysiga badrummet ligger centralt på övervåningen. Här kan du ta långbadet efter jobbet, med duschrummet på nedervåningen behöver du inte oroa dig för köbildning. Badrummet har ljusa helkaklade väggar och praktiskt klinkergolv.

Klädkammare

Den praktiska klädkammaren ligger i mitten av våning två och passar som förvaringsplats för familjens kläder och lådor som inte får plats i sovrummen.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två och tre ligger vägg i vägg och har fönster i söderläge. De två soliga rummen passar som barnrum eller extrarum, med plats för både möblering och lek.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

På husets framsida finns en uteplats utanför köksfönstret i bästa söderläge med trädäck. Här finns även plats för en bil.

Hemfakta

Bostad
Hus-314-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
187 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan