Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-313-D3, 5 Rum, 123 m²

Spatiöst och barnvänligt med nära till lek

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

När du kommer in från hallen möts du av ett energieffektivt kök med en halvöppen planlösning in till vardagsrummet. Här väntar gott om ytor för både middagsbord och soffhörna samt flera väggar att möblera utmed. När du vill utforska ditt nya kvarter finns vackra Drevviken med sina bad- och fiskemöjligheter endast en kort promenad bort. På vintern förvandlas insjön till en vacker sjöisbana.

Entré med klädkammare

I den ljusa och praktiska entrén välkomnas du av öppen planlösning och praktiska förvaringsmöjligheter. I den stora klädkammaren får du plats med både ytterkläder och vinterkängor.

Duschrum med tvättstuga

Intill hallen ligger duschrummet. Här finner du toalett, hörndusch och tvättmaskin med torktumlare. Du finner även en praktisk arbetsbänk som du kan använda för att sortera och vika tvätten.

Kök och vardagsrum

På den sociala nedervåningen har du ett välplanerat kök från Marbodal och ett sällskapligt vardagsrum där du kan ställa både soffgrupp och läshörna. Köket har plats för middagsbordet med åtta sittande, samt generösa arbetsytor för den avancerade matlagningen. I vardagsrummet får du massor av naturligt ljusinsläpp för lugna dagar i soffan.

Uteplats

Uteplatsen skapar rymd och öppenhet. Du har en altan för sensommarmiddagen och en gräsmatta för blomrabatterna eller bollspelen. När dagen går mot kväll kan du förvara sittkuddar och leksaker i förrådet.

Allrum

När du kliver uppför den vita furutrappan möts du först av ett allrum. Det öppna rummet fungerar utmärkt som extra vardagsrum när du vill ta en paus från nedervåningens barnfilmsmaraton.

Sovrum 1

Med den rymliga garderobsväggen med skjutdörrar kan du färgsortera skjortorna och förvara sommarkläderna. I rummet har du plats för stor säng, sängbord och en liten arbetshörna.

Badrum

I det mysiga badrummet på övervåningen har du ljusa väggar med kakelplattor och praktiskt klinkergolv. Här kan du ta ett långt och välgörande bad utan att oroa dig för köbildning.

Klädkammare

Familjens gemensamma klädkammare ligger centralt på våning två och passar som förvaringsplats för både kläder och lådor.

Sovrum 2 och 3

Övervåningens andra två sovrum ligger vägg i vägg med fönster mot söder. Här finns två soliga rum med plats för möblering och lek. De fungerar även utmärkt som arbetsrum eller gästrum.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

På husets framsida finns en uteplats utanför köksfönstret i bästa söderläge med trädäck. Här finns även plats för en bil.

Hemfakta

Bostad
Hus-313-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
187 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan