Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-312-D3, 5 Rum, 123 m²

Radhus med praktiska lösningar och nära till naturen

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

När du kommer in i ditt nya hem möts du av en social nedervåning med ett stort vardagsrum och ett inbjudande kök. Vidare in i hemmet väntar ett praktiskt duschrum med tvättmaskin och torktumlare och generöst ljusinsläpp från fönster som vetter mot uteplatsen. Från altanen har barnen nära till områdets härliga skogsdungar och lekytor, här är det enkelt att umgås över tomtgränserna.

Entré med klädkammare

Den ljusa entrén välkomnar dig till hemmet med en spatiös klädkammare och lättstädat klinkergolv. Här får både familj och gäster plats med ytterkläderna.

Duschrum med tvättstuga

Här finner du en av hemmets två toaletter. I det helkaklade rummet har du en ytsmart hörndusch och förvaring i spegelskåpet. Under en praktisk arbetsbänk finner du din energisnåla tvättmaskin och torktumlare.

Kök och vardagsrum

Här finner du kök och vardagsrum i halvöppen planlösning. Du har ett välutrustat kök från Marbodal och ett trivsamt vardagsrum där du enkelt får plats med en större soffa som hela familjen kan samlas i. Altandörren och fönstren ger naturligt ljusinsläpp till spelkvällar och mysdagar med korsord i soffan.

Uteplats

Din fina uteplats skapar extra rum under varma dagar. Här finns altan, gräsmatta och ett praktiskt förråd för gräsklipparen. Altanen har plats för ett stort utebord eller en härlig utesoffa och på gräsmattan kan du ägna dig åt odling eller kubbturneringar.

Allrum

På hemmets andra våning möts du först av ett allrum. Utrymmet fungerar att utnyttja som sovrum såväl som vardagsrum, med ljusinsläpp från fönstret som vetter mot grönska.

Sovrum 1

Här organiseras kläderna enkelt i den praktiska garderobsväggen med skjutdörrar. Du har fönster mot husets lummiga baksida och gott om plats för en större säng och skrivbordet för hemmajobbet.

Badrum

Badrummet har, likt duschrummet, helkaklade ljusa väggar och lättstädat klinkergolv. Du har ett stort badkar och plats för ett sidobord för boken och doftljusen.

Klädkammare

I klädkammaren kan du förvara det som inte får plats i familjens olika sovrum. Här kan du exempelvis förvara julpynt och oanvända vinterkläder som barnen växt ur.

Sovrum 2 och 3

På nio respektive tio kvadratmeter finns gott om plats för säng, byrålåda och skrivbord. Dessa två sovrum passar utmärkt som gästrum eller barnkammare och har härligt solläge åt söder.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

På husets framsida finns en uteplats utanför köksfönstret i bästa söderläge med trädäck. Här finns även plats för en bil.

Hemfakta

Bostad
Hus-312-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
187 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan