Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-311-D3, 5 Rum, 123 m²

Härligt radhus med altan och trädgård

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

Här finns ett utmärkt hem för den stora barnfamiljen. Du har flera sovrum på övervåningen och stora ytor för umgänge på den sociala nedervåningen. På altanen har du god uppsikt över de fartfyllda lekarna på gräsmattan. Kvarteret är naturskönt och fyllt med massor av härliga utflyktsmål, samtidigt som du bara lever en dryg kvart från city.

Entré med klädkammare

Med den spatiösa klädkammaren får både familj och gäster plats med ytterkläderna. I den ljusa entrén med klinkergolv kan du inreda med hemtrevlig växtlighet och sittplatser.

Duschrum med tvättstuga

I duschrummet finns både hörndusch och tvättmöjligheter. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finner du en arbetsbänk där du kan sortera kläderna tillsammans med ungarna. Med helkaklade väggar och klinkergolv finns ett stilrent och praktiskt rum.

Kök och vardagsrum

Den genomgående planlösningen skapar rymd och ljus. Du har ett stort vardagsrum där du kan ställa soffgruppen och läshörnan. I köket har du gott om plats för middagsbordet med upp till åtta sittande gäster. Med de rymliga arbetsytorna kan du bjuda in vännerna när du behöver hjälp med middagsförberedelserna.

Uteplats

Den härliga uteplatsen skapar en förlängning av vardagsrummet under sommarmånaderna. På altanen finns gott om plats för det spatiösa långbordet och på gräsmattan kan du odla kryddor eller ställa upp lekslottet för barnen. När det skymmer förvaras utemöbler och leksaker i förrådet.

Allrum

På våning två har du ett praktiskt allrum. Här är även en av platserna där det går att skapa ett extra sovrum när familjen växer. Du har härlig utsikt över baksidans lummiga grönska.

Sovrum 1

Familjens största sovrum mäter 14 kvadratmeter. Du har en skjutdörrsgarderob där du kan förvara kläder och prylar och ett fint fönster mot gräsmattan. MEd plats för både dubbelsäng och spjälsäng passar det utmärkt som föräldrarum.

Badrum

Övervåningens badrum är likt duschrummet helkaklat med klinkergolv. Istället för hörndusch finner du här ett spatiöst badkar som är en välkommen detalj under kyliga höstkvällar.

Klädkammare

Familjens klädkammare har plats för dina och barnens extrakläder. Alla rum har plats för garderob så här kan du passa på att förvara juldekorationerna och skidkläderna.

Sovrum 2 och 3

Sovrum två har nio kvadratmeter för säng och byrålåda och sovrum tre är på tio kvadratmeter. Båda rummen vettet mot kvarteret och har god uppsikt över när grannbarnen vill komma ut och leka.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

På husets framsida finns en uteplats utanför köksfönstret i bästa söderläge med trädäck. Här finns även plats för en bil.

Hemfakta

Bostad
Hus-311-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
215 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan