Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-308-D3, 5 Rum, 123 m²

Med två våningar och spatiös altan

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

Här lever du familjevänligt och naturskönt i trivsamma Lilla Sköndal. Du får plats med massor av sociala tillställningar och under lugna soldagar kan du påta i rabatterna på baksidan. Med tvättstuga och extratoalett förenklas vardagen.

Entré med klädkammare

I din ljusa hall hänger du av ytterkläderna i den rymliga klädkammaren som enkelt får plats med kapphyllan och skostället. Ditt klinkerutrustade golv är lättstädat och stilrent.

Duschrum med tvättstuga

När tvättberget blir för stort fixas det snabbt i duschrummet med tvättstuga. Här finns tvättmaskin, torktumlare och en praktisk arbetsbänk där du kan sortera kläderna. Det helkaklade duschrummet har även en extratoalett och en ytsmart hörndusch.

Kök och vardagsrum

De sociala ytorna i kök och vardagsrum sträcker sig över större delen av nedervåningen. Du har öppen planlösning som släpper in naturligt ljus till vardagsmiddagen och soffstunden. I köket har du energisnåla vitvaror som är snyggt integrerade i den stilrena köksdesignen.

Uteplats

På den stora altanen ser du ut över gräsmatta och kvarter. Här finns gott om plats för ett stort långbord inför den årliga kräftskivan. När kvällen är över kan du förvara utemöblerna i förrådet.

Allrum

Det första du möts av på våning två är ett praktiskt allrum som du kan använda som ett extra vardagsrum eller kanske ett gästrum för långväga besök.

Sovrum 1

Ditt största sovrum på 14 kvadratmeter har en praktisk skjutdörrsgarderob och fönster mot baksidan av huset. Du har plats för en stor säng med tillhörande sängbord.

Badrum

På våning två finns badrum med toalett och badkar. När du tar det välbehövliga långbadet ser du ut över ljusa kakelväggar och stilrent klinkergolv.

Klädkammare

Den gemensamma klädkammaren ligger centralt på andra våningen och har plats för säsongskläderna och flyttlådorna.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen har fönster i söderläge mot framsidans lugna gata. De tar in massor av sol och har plats för sängar, leksaker och legobygget.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

På husets framsida finns en uteplats utanför köksfönstret i bästa söderläge med trädäck. Här finns även plats för en bil.

Hemfakta

Bostad
Hus-308-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
187 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan