Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-306-D3, 5 Rum, 123 m²

Svanenmärkt gavelhus med altan

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

Ditt nya radhus har härligt gavelläge med trädgård och altan. Du har energieffektiva vitvaror i badrum och duschrum med tvättmöjligheter och vacker ekparkett som sträcker sig genom hemmet. Du kan enkelt bjuda över grannarna på grillkväll på altanen, eller ställa ut frukostbordet på framsidan i söderläge. I ditt nya kvarter har du badplatser vid Drevviken, naturreservat i Flaten och goda kommunikationsmöjligheter till city.

Entré med klädkammare

När du kliver in i hallen möts du av lättskött klinkergolv och en spatiös klädkammare. Här slipper du ha de otympliga jackorna hängandes i entrén.

Duschrum med tvättstuga

Ditt välplanerade duschrum har både toalett, hörndusch och tvättstuga. Du har dessutom en praktisk arbetsbänk där du kan vika de rena kläderna.

Kök och vardagsrum

I kök och vardagsrum har du öppen planlösning som släpper in ljus. Det sociala vardagsrummet har stora fönster mot den lummiga baksidan med altan. Här kan du anordna storartade spelkvällar med vännerna. I ditt klimatvänliga kök finn arbetsytor för matförberedelser och plats för middagsbordet. Den integrerade diskmaskinen fixar disken i ett nafs.

Uteplats

Hela husets kortsida består av en spatiös altan med utsikt över grönskan. På gräsmattan kan du odla din egen sallad eller leka fartfyllda lekar med barnen. När leken är över förvaras sakerna med enkelhet i förrådet.

Allrum

På din andra våning har du först ett allrum. Här finns möjlighet att skapa ett extra sovrum eller en filmhörna för filmälskaren.

Sovrum 1

Ditt allra största sovrum har en spatiös skjutdörrsgarderob som har plats för både vinterkläder och sommarklänningar. Rummet är välplanerat och ljust med plats för en säng av större modell.

Badrum

Familjens helkaklade badrum har ett härligt badkar för vinterkvällarna. Här finns även spegelskåp med förvaring och en extra toalett.

Klädkammare

I ditt nya hem har du möjlighet att bygga till en extra klädkammare på vindsvåningen. Du har dock en redan inbyggd på våning två som har plats för både lådor och klädförvaring.

Sovrum 2 och 3

Du finner ytterligare två sovrum längst in på våningen. Rummen har fönster i söderläge och bra yta för säng, skrivbord och byrålåda. Här kan du skapa gästrum såväl som barnkammare.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

På husets framsida finns en uteplats utanför köksfönstret i bästa söderläge med trädäck. Här finns även plats för en bil.

Hemfakta

Bostad
Hus-306-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
211 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan