Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus-304-D3, 5 Rum, 123 m²

Familjevänligt och praktiskt nära naturen

På översta och tredje plan finns ett isolerat men oinrett vindsplan som kan ge cirka 40 kvadratmeter extra boyta. Gör vindsplanet till ett framtida projekt eller sätt igång direkt efter inflyttning.

I ditt nya radhus har du massa smarta lösningar som förenklar vardagen. Den större familjen kan enkelt känna sig som hemma med stora umgängesytor och rymliga utemiljöer på altan och tillhörande gräsmatta. Barnen kan sysselsätta sig i timmar i de sagolika skogsdungarna och för vuxna finns det allt från utegym till promenadstråk i närheten.

Entré med klädkammare

I hallen har du lättskött klinkergolv och en praktisk klädkammare. När du fått undan jackor och skor i den rymliga klädkammaren så kan du göra plats för sittpall och designdetaljer.

Duschrum med tvättstuga

I ditt helkaklade duschrum finns en extra gästtoalett, hörndusch samt tvättmaskin och torktumlare. Den rena tvätten kan du sortera på bänkskivan, som dessutom döljer vitvarorna snyggt.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet kan du organisera en mysig filmkväll med plats för hela familjen. De stora genomskinliga altandörrarna i vardagsrummet ger naturligt ljusinsläpp till middagar i soffan. Snacks fixar du snabbt i det praktiska Marbodalköket med praktiska arbetsbänkar och integrerad diskmaskin.

Uteplats

Med altan och gräsmatta finns möjligheter till allt från grillkvällar till badmintonturneringar. Du kan lägga ut filten och sola eller buda över grannarna på picknick. Det finns även ett praktiskt förråd.

Allrum

På våning två möts du först av ett allrum som du kan möblera som vardagsrum, sovrum eller nåt helt annat. Fönstret vetter mot den lummiga baksidan.

Sovrum 1

I det större sovrummet kan du hänga undan kläderna i den praktiska garderobsväggen med skjutdörrar ger golvyta för både dubbelsäng och skrivbord.

Badrum

I familjens badkar kan du ta långbadet utan stress. Du har helkaklade väggar, klinkergolv och spegelskåp för förvaring.

Klädkammare

Familjens första klädkammare ligger med enkel tillgång från alla sovrum. Du får plats med allt från gammal julbelysning till sommarens sandaler och badkläder.

Sovrum 2 och 3

Dina andra två rum ligger vägg i vägg. De har utsikt över kvarteret när grannbarnen vill leka och soligt söderläge. Med plats för säng, skrivbord och byrålåda.

Vind

Högst upp i huset finns en isolerad, oinredd vind med värme. Stor yta som kan nyttjas som förvaringsutrymme men som med relativt enkla medel kan inredas efter familjens behov. Kanske behövs ett stort allrum eller extra sovrum? De sneda taken och takfönstret ger charm och ljus.

Framsida och bilplats

Familjen med bil ställer den på husets baksida. På framsidan med söderläge finns plats för ett litet bord med solstolar, som får sol större delen av dagen.

Hemfakta

Bostad
Hus-304-D3
Bostadstyp
Radhus
Ägandeform
Äganderätt
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
206 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Titta in i ett radhus

Tant Gredelin – charmiga radhus 10 minuter från Gullmarsplan